Saknad sol och värme!

Ligger just nu på den nya terrassen pappa har så fint byggt! Jag och Alexis inviger den perfekt med att sola för första gången (i Sverige) i år!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fruktsallad efter en varm vårdag!

Idag beslutade jag att göra fruktsallad! mycket enkelt, mycket gott!

Jag la i:
2 päron
1 Apelsin
1 Äpple
Några knyten vindruvor
Och en banan vid sidan om

Så gott!!

Likes

Comments

Instagram - @thegoodquote

Likes

Comments

Jag tänker aldrig ge upp.

Jag vet att det var längesedan sist, men Miranda Arvidsson har inte mått 100% bra på ett tag.

Tänk dig själv i min position. Du tränar i flera månader mot ett mål där du har max två chanser på dig att göra ditt absolut bästa och lyckas. Tänk dig att all träning går som räls, tänk dig att du slår personliga rekord på träningarna, tänk dig att du tror att det är möjligt.

Tänk dig att du under tävlingen blir osäker, tänk dig att under tävlingen börjar du helt plötsligt tvivla, tänk dig att du börjar ge upp innan du en försökt.

Tänk dig att på den dagen börjar självförtroendet börja komma tillbaka, tänk dig att du får tillbaka den känslan av att allt är möjligt, tänk dig att trots det når du inte målet och du inser att det är för sent.

Tänk dig hur hela din värld, tänk dig hur hela din satsning de senaste månaderna, tänk dig hur allt slit helt plötsligt verkar gå upp i luft.

Tänk dig hur du känner hur motivationen blåser bort, tänk dig hur viljan försvinner, tänk dig hur lönlöst allt känns.

Tänk dig hur det känns att börja om, tänk dig hur det känns att behöva bygga upp ny motivation, tänk dig hur du känner dig värdelös.

Tänk dig hur den tävlingen förföljer dig, tänk dig hur rädd du blir för det du älskar så mycket, tänk dig hur det är att ha ångest och huvudvärk varje dag.

Tänk dig in i den situationen, då förstår du hur jag mått den senaste månaden. Stressad, ångerfull och värdelös.

Men alla framgångar kräver motgångar och jag tänker inte ge upp, inte för alla pengar i världen. Motgångar är tuffa....

men det är jag med.

Likes

Comments

Tb till båtturen i en kanal genom massa vackra hus och byggnader!

Likes

Comments

Såhär glad är jag just nu över att det redan är påsklov!! Det ska firas med städning, plugg och bio ikväll! Jag och Alexis ska se Batman vs Superman, taggade som tusan :)

Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

Hej igen! Längesedan nu tyvärr.

Anledningen till varför jag inte uppdaterat på så länge är flera roliga orsaker och flera jobbiga saker. De jobbiga är att jag har haft så mycket plugg och verkligen varit helt slut i varje lucka jag har! De roliga orsakerna är att jag varit iväg i USA, varit på UF-mässa och jag har även varit på guldfesten!

USA var en toppen resa och dit tänker jag definitivt åka någon mer gång i livet! Förutom att träna åkte vi till Orlando och Universal Studios, sååå roligt!

Den 5/3 tog Guldfesten plats på Park Hermina! Där fick jag ta emot priset Gyllene Steget 2016 och ett stipendie på 25 000:-! En sjukt häftig och rolig kväll med massa skratt, underhållning och god mat!

I torsdags (den 17:e) tog "Entreprenörskap på riktigt"-mässan plats inne i sporthallen här i Kalmar! Fick prata med många nya människor som kom förbi min monter och var intresserade utav vad jag hade att erbjuda! (Framförallt mitt godis). Dagen avslutades med en pristutdelning där jag deltog i kategorin "Årets tjänst"! Tro det eller ej men mitt företag Idrottsplatsen UF tog hem titeln och kom på första plats! Så den 16-17:e maj kommer jag ställa upp med mitt företag på UF-SM i Stockholm!!

Ni kan läsa mer på Barometerns sida "Affärsliv"!

Nu har ni lite mer koll på vad jag har haft för mig de senaste veckorna! Hoppas ni har har haft det lika grymt!

Puss & Kram

Likes

Comments

Nu är vi påväg till andra sidan Atlanten!

Likes

Comments

Imorgon drar jag till USA!!!

Sa precis hej då till Alexis, är alltid lika tufft att säga hej då till folk man bryr sig om. Lär va lika tufft att säga hej då till familjen imorgon men så är det när man står familjen så pass nära!

Som sagt ska jag alltså åka iväg till USA, Florida, imorgon där jag ska vara i 2 veckor och träna! Tåget rullar 07:00 och klockan 20:00 imorgon är jag på andra sidan av Atlanten där massa träning, shopping och nya upplevelser väntar! Tiden har gått så fort nu den senaste tiden, känns lite knäppt att det redan är imorgon som vi åker!

Hoppas ni har än så länge haft en bra dag Och att det fortsätter så!

Puss & Kram

Likes

Comments

Igår tog jag emot priset som årets Sportkomet på röda mattan ute på isen inför över 2000 åskådare! Det var riktigt häftigt må jag säga! Nu är jag påväg hem och ska äta innan en storstädning ockuperar resten av min kväll.

Likes

Comments