Tekniiikka hakusessa

Tarvitsen uuden tietokoneen. Tämä kirjoittaminenkin olisi paljon helpompaa, jos ei tarvitsisi kuluttaa koko aamua siihen, että saan vain yhden lauseen kirjoitettua, huippua tietysti on sekin että saan lauseen tallennettua ennen kuin kone päättää kaatua.

Onneksi minulla on tuo tekniikkanero Pupu joka on luvannut auttaa minua hyvän koneen hankinnassa, tosin olihan siinäkin vääntäminen miksi haluan kannettavan enkä hyvää pöytäkonetta. Tai miksi sen koneen pitää olla niin pikkupikkuriikkinen.

Kun ne on niin söpöjä..
Kyllähän tuo Applen macbook air lämmittäisi sydäntäni, mutta koska raha ei kasva ainakaan minun takapihani puussa, on katsottava halvempia vaihtoehtoja.
Joten hyviä, edullisia, kannettava ehdotuksia otetaan vastaan! Tärkeintä tietysti olisi että saan tehtyä sillä kaiken sujuvasti ja nopeasti, eniten tietysti tulisin sillä kirjoittamaan. Ja jos kouluun pääsen, niin tietysti myös siihen tarkoitukseen sopivaksi.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kunpa oisin lukenut ajoissa tämän niin oisin päässyt suosittelemaan Vallilassa sijaitsevaa Suomen vanhinta käytettyjen yrityskoneiden firmaa. Oma ThinkPad, jolla just kirjoittelen on sieltä ja maksoi 250e. Mutta hyvä että sait jonkin itsellesi:)
mirya,
Noniin, mutta laitanpa tuon korvan taakse hyvänä neuvona, kiitos 😊
www.blogger.com/profile/045374980441247988