Kohti kevättä, seiniin eloa julisteilla

Yhteistyössä:BGA Nordic

Huomenta,

se olisi hyvä sana aloittaa. Talvet ovat minulle aina henkisesti raskaita, ja tämä talvi etenkin on pitänyt sisällään kaikennäköistä, että kaiket voimat mitä minulla on ollut, olen kerännyt vain siihen, että jaksan mennä töihin. Onneksi työpaikka on täynnä ihania ja rakkaita ihmisiä joille on helppo sanoa, kun on huono päivä ja tekisi mieli mennä vain päikkäreille.

Mutta nyt kevät alkaa jo vilkuttamaan tulemistaan, huhtikuukin on jo kulman takana, joten on hyvä aika herätä talvihorroksesta ja pyyhkiä silmistä viimeisimmät unipölyt. Minulle sopisi hyvin muumien elämä, nukkuisin talvet ja hereillä kesät. Eivät ihmiset kovin väärässä ole olleet, kun ovat sanoneet minun käyvän aurinkoenergialla.

Talveen kuului myös muutto uuteen asuntoon. Ja vaikka olenkin muuttanut monesti, tämä muutto tuntuu ensimmäistä kertaa siltä, että olen löytänyt paikkani. Takaisin Matinkylään ja itseasiassa takaisin entisen asunnon naapuriin missä minä ja entinen avomieheni asuimme ennen. Ja vaikka seutu onkin täynnä muistoja, tämä asunto isoine vaaleine seinineen tuntuu kodilta. Ja vaikka olenkin saanut hyvin sisustettua asuntoa, ne äsken mainitsemani isot vaaleat seinät vielä kaipaisivat jotain.

Nyt olenkin alkanut kaivata isoja sisustustauluja ja –julisteita varsinkin makuuhuoneeseen, joita monet liikkeet myyvät kuten myös BGA Nordic. Kuinka ihanaa olisikaan herätä, kun silmät avatessa silmiin osuisi heti juliste mikä sisältää iskulauseen jonka voimalla herääminen aamuihin, ties millaisiin, olisi helpompaa.Olohuoneeseen olen taas ajatellut maisemataulua, en kuitenkaan mitään kovin värikästä, yllättäen. Olenkin kovasti mieltynyt mustavalkoisiin kaupunkimaisema, varsinkin Lontoo aiheisiin, tauluihin. Isoimpana haaveenani onkin ollut pienestä pitäen käynti Lontoossa ja sisustustaulujen avulla kaupunki olisi lähempänä, ennen kuin pääsen haaveeni toteuttamaan. Toisaalta olen myös miettinyt olohuoneen seinälle taulukollaasia, kaupunkiaiheinen juliste olisi muisto matkoista joita olen tehnyt. Idea siitä lähti löytäessäni ihanan Rooma aiheisen julisteen. Sen kaupungin kauneutta ei noin vain voi unohtaa.Tällä hetkellä seinät siis vielä loistavat valkoisuudellaan ja odottavat minun tekevän päätöksiä niiden suhteen. Ties vaikka yllätänkin itseni kevään valon saapuessa ja seinältä löytyykin pian jotain värikästä.

Mitä mieltä itse olet sisustustauluista, pitäisikö niiden olla huomaamattomia ja taustaan sulautuvia, vai pidätkö enemmän siitä että taulu kiinnittää heti katseen?


  • sisustus

Tykkää-merkinnät

Kommentit