Halloween ja asukriisi

Kaupallinen yhteistyö: Partyking.fi

Siitä lähtien kun katsoimme pienenä siskoni kanssa Olsenin siskosten tähdittämän elokuvan Double Double Toil and Trouple, on yksi juhla mitä olen suomeen kaivannut eniten, nimittäin Halloween! Pääsiäinen ei koskaan ole ollut lapsenakaan mikään minun lempijuhlani sillä joo olihan se karkkia kiva keräillä ja koristella oksia, mutta se pukeutumisen niukkuus! 90 -luvulla varsinkin pukeutuminen oli liiankin helppoa, olit joko noita tai vaihtoehtoisesti musta kissa. Jossain vaiheessa kai ne puputkin tulivat asuihin mukaan, mutta hyvin pieni oli tämä asujen kirjo.

Mutta halloween, ai että, kukapa ei lapsena olisi halunnut olla keiju, prinsessa, hirviö, poliisi, merenneito, tai aave, ja saada vielä karkkia siitä. Se innostus mitä on lukuisissa sarjoissa sekä elokuvissa nähnyt pyörivän kyseisen juhlan ympärillä on aivan mieletöntä.


Sen takia olenkin innoissani sillä kaveriporukassamme eräs pariskunta päätti lyödä hynttyyt yhteen niin sanotusti, ja järjestää tupaantulijaiset Halloween teemalla! Ja nyt onkin hankala valita mikä minä olisin, koska tahtoisin olla kaikki mitä lapsena en voinut olla!

Onneksi nykyaikana on apuna tuo internetin ihmeellinen maailma mistä löytyy asuja ja oheismateriaalia pilvinpimein. Esimerkiksi Partyking myy sivuillaan lukuisia halloween teemaisia asuja, sekä paljon minkä ympärille voi juhlat rakentaa. Ja löytyihän sieltä vielä makeisistakin yksi lapsuuteni lemppari jotka värien puolesta sopivat myös halloween teemaan. Onko joku muu joka on kaivannut BonBonin linnun löysiä takaisin karkkihyllyjen valikoimaan?

Mutta nyt apuja, mikä minä olisin? Olisiko syytä olla jotakin pelottavaa kuten vamppyyri, vai toteuttaisinko lapsuuden haaveeni ja pukeutuisin merenneidoksi? Punainen perukki kaapista jo löytyykin mutta jos joku vielä sen pyrstön haluaisi minulle taikoa.


Tykkää-merkinnät

Kommentit