Erilainen ystäväkirja

Sain haasteen yllättäen Camillalta, hän jos joku tietää kuinka vaikeaa minun on joskus sisältöä tuottaa. Ja näiden kyselyiden avulla oppii aina kaikenlaista, niin lukija kuin kirjoittajakin. En osaa nimittäin tehdä kyselyitä vain sutaisten tai nopeasti, ja yleensä näissä tapahtuu sama kuin postausluonnoksissakin -alan ajattelemaan ja analysoimaan liikaa, jolloin se lopulta löytyy vain tallennetuista luonnoksista. Niistä joita ikinä ei saa julkaistua.

Tälläkin hetkellä luonnoksia taitaa olla muutama, pari enemmän henkilökohtaistakin joiden kohdalla juuri mietinkin että voiko tätä julkaista.

Mutta nyt on hyvä harjoitella sitä, ettei jätettäisi asioita vain luonnoksiin vaan toteutettaisiin ne! Eli yritän nyt tähänkin kyselyyn vastata ilman sen kummempia analysointeja. Vastaan siten miltä minusta tuntuu juuri nyt. Hetki on kuitenkin joskus tärkeämpi kuin pitkälle katsominen. Eikö?

Nimeni on Mira. Nimelläni ei sen kummempaa tarinaa ole kuin, että isäni äidin nimi oli Mari joka tuli siskoni nimeksi niin äidinäitini aka Mamma päätti sitten että toisesta tulee Mira. Ja toinen nimi Maria, on myös hänenkin toinen nimi.

Syntymävuoteni on 1985

Perheeseeni kuuluu itseni lisäksi kaksi maailman suloisinta chihuahuaa (mun vauvat).

Joskus minusta tulee paras versio itsestäni? En tiedä, tämä oli vaikea kysymys sillä elämä on kuitenkin avoin ja uusia polkuja ilmaantuu kokoajan. Tuleeko minusta mitä fyysisesti tai henkisesti? Jos vastaan jotain niin sittenhän minun pitää pyrkiä siihen? Haluan kuitenkin elää ns tanssien ja kompastellen, kuin marssien määrätietoisesti eteenpäin.

Rakastan sitä että kesä on joka päivä lähempänä. Kun aamulla herää ulkoiluttamaan koirat ja linnut visertää ja vihreää puskee esiin.

Vihaan, tai inhoan (viha on mielestäni niin vahva sana) on siitepölyallergia ja sen aiheuttama väsymys. Normaalisti herään valoon pirteänä, nyt joinain aamuina olisi tarvittu ties mitä työmaakoneita nostamaan minut sieltä ylös.

Haaveilen hetkistä jotka jäävät ikuisesti mieleen. Niistä hetkistä kun ei tarvitse edes kyseenalaistaa omaa olemustaan tai siitä mitä huominen tuo tullessaan.

Minua pelottaa entä jos -hetket. Minun on vaikea luottaa, että hyvä on tullut jäädäkseen vaan stressaan itseni yliajattelemalla kaikki kauheudet mitä voi vielä tapahtua, jolloin olen valmistautunut siihen kun se matto vedetään taas jalkojen alta.

Kirja tai elokuva, joka aiheuttaa edelleen väristyksiä on Cecelia Ahern - Ps. Rakastan sinua

Parin viinilasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifysta, tai pikemminkin parin pepsimax lasillisen jälkeen, sillä en juo alkoholia juuri koskaan. Mutta varmaankin nyt suomiartistit kuten Ida Paul&Kalle Lindroth, Sini Yasemin tms..

Noloin tv-ohjelma, mistä pidän Emmerdale

Salainen taitoni on muistaa pikkutarkkoja asioita mitä merkityksettömistä keskusteluista tai tilanteista.

Salainen paheeni on irtokarkit. Voisin elääkin niillä.

Itkettää kertoakin, mutta itken aina tai oikeastaan en koskaan. Kyllä minä tunteellistun mutta itkemisessä on harjoittelemista, 30 vuotta pitänyt sitä heikkoutena itsessäni, joten ne kyyneleet eivät sieltä tule vaikka kuinka puristaisin itseäni kuin sitruunaa.

Haluan osata sen taidon, että pienistä asioista ei tarvitse päässään muodostaa kokonaista kirjasaagaa. Eli haluaisin ei osata yliajattelemisen taidon.

Kahta en vaihda ja ne ovat minun pojat. Ne ovat minun maailmani, viekää kaikki muu mutta näiden tyyppien kanssa olen aina onnellinen.

Hymyilen kun aurinko koskettaa silmiä, saadessani viestin otukselta, kun katson nukkuvia poikiani.. tämän hetken hymyn aiheet.

Lempiherkkuni on cantaloupe meloni.

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut asioita ei tarvitse aina ylianalysoida vaan voi mennä tunteen mukana. Joskus on otettava riskejä ja hypättävä ilman laskuvarjoa -ja luottaa siihen että selviää ehjänä.

Lisäksi otuksen vanhempien sanoma lause jäi mieleeni; "Hymy on kasvojen merkkivalo, että sydän on kotona."


  • Q&A

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Funfitfash
Funfitfash,
Ihania vastauksia rakas ❤️😍 Tuli hirveä ikävä ja mulle pieni tippa silmään 😭❤️
nouw.com/funfitfash
Miramyy
Miramyy,
Minullakin kamala ikävä teitä! Pitää nyt taas pian nähdä sillä täällä on yksi pääsiäismuna odottamassa avaajaansa.. <3
nouw.com/miramyy
Funfitfash
Funfitfash,
Tuu maanantaina kylään päiväunien jälkeen? 🌸
nouw.com/funfitfash
Miramyy
Miramyy,
i think its a date! <3
nouw.com/miramyy