Entä jos -muistot

Viimeaikoina olen tuntenut oloni kovin nostalgiseksi, muistot vanhasta jostain ovat nousseet mieleeni ja olen antanut periksi. Täällä on luettu Tiina -kirjoja N'Syncin ja Westilifen soidessa taustalla. Ties mikä onkaan syynä, se voi olla menneisyyden henkilöiden kanssa puhuminen tai ajan viettäminen itseään nuorempien kanssa. Joskus on jopa tuntunut että olen vielä siellä hetkessä, niissä muistoissa.

Kuten viimeisessä postauksessa kirjoitinkin, olen ihminen joka miettii ja pohtii asioita liikaa, niin tämäkin nostalgisuus on ajoittain vetänyt minut yksinoloon ja muistelemaan menneitä ja miettimään kuuluisia sanoja entä jos..

Jos menneisyyteen voisi palata, palaisinko, mitä tekisin toisin, muuttaisiko se mitään? Olisinko minä enää minä jos asiat olisivat menneet toisin. Enkä nyt puhu jostain yksittäisestä, kuten erosta, muutosta tms. Jokainen askelkinhan on jo muutuva asia ketjussa. Kuten omat sanatkin, olisiko maailmani erilainen jos olisinkin luottanut yhteen sanaan tai toisenlainen jos olisin jättänyt jotain sanomatta.

Ei, mitään en kadu, joskus sitä vain miettii olisiko kirjan sivuilla lukenutkin toisin jos yksi kappale olisi puuttunut. Olisiko lumikilla ollut onnellinen loppu jos ilkeä äitipuoli ei olisikaan syöttänyt myrkkyomenaa?

Miettiikö kukaan muu koskaan, millainen oma tarina olisikin jos sen saisi aloittaa sanoilla entä jos.. 

  • muistot

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ipana,
Tottakai sitä miettii. Mulla kans välillä tapana "jäädä hillumaan menneisiin", ahmia muistoja päiväkirjoista ja kuunnella vanhoja biisejä.
www.blogger.com/profile/021592781929753112
mirya,