Aikuisten kaverikirja

Lapsena rakastin vastata ja saada vastauksia näihin, lopulta vakiokysymyksiä sisältävät ystäväkirjat tulivat syrjäytetyksi slämyjen, eli vihkojen jotka oltiin täytetty omilla kysymyksillä, tieltä ja niitä löytyy vielä muistolaatikoista muutama.. Joten kun sain Cami-pupulta tämän haasteen ajattelin muokata sitä hieman ”slämymäisemmäksi”, eli kirjoittamalla perään yhden oman kysymykseni. Ideahan tässä on se että kyselyä tosiaan jatkettaisiin sitä mukaan kun sitä eteenpäin toisille siirrettäisiin. Joten vaikka ehkä alkuperäinen idea näissä ei ole haastaminen, minä nyt heitän haasteita eteenpäin. Joten haastan Janeten, Mervin ja Nooran.

Nimeni on *Mira Maria Jotkut tosin kutsuvat minua *pikkumiraksi, myyksi, mirtsuksi ja pupuksi Olen syntynyt vuonna *1985, eli olen siis mielestäni *30-vuotias. Lapsuuskotini langallinen numero: *8013513 Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: *lastenhoitaja tai kirjailija Mutta isona minusta tulikin: *kassaneiti Täydellinen puoliso: *on vielä haussa, mutta uskon että niitä löytyy vain kirjoista Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: *liikkuisin enemmän, nukkuisin enemmän, kirjoittaisin enemmän Harrastan nyt: *käden kuntouttamista, ulkoilua koirien kanssa ja epäsäännöllisesti valokuvausta, Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: *tai teemukillisen jälkeen Alessia Caran – Scars to your beautifull Noloin teeveeohjelma josta pidän: *Solsidan, Emmerdale Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa): *juustomunakas koirille Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: *katson Misan pentukuvia Lapsuuteni lempilelu: *Polly Pocket, ne alkuperäiset taskuun mahtuvat, Trollit Lempilelu nykyään: *IPhone 7plus Salainen paheeni: *kynsien pureskelu Eikun se ihan oikea salainen paheeni: *kaiken aikatauluttaminen Viisaus, jonka olen tähän mennessä olen oppinut: *Elämä antaa meille vain sen verran kun jaksamme kantaa Lause jonka kuulee suustani liian usein: no mun piti..

  • Q&A

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mun mielestä sun pyykkien viikkaaminen pyykkikoriin on hei pahe ♥ Liika porkkanoiden syönti lasketaan kans paheeksi, kun oot ihan oranssi (et tosin enää) <3
www.blogger.com/profile/148699784559136496
Jen,
Vasta tänään hoksasin sun "palanneen", tykkään!
www.blogger.com/profile/116415254336807292
Anonyymi
,
:'D