Header

Idag har varit en riktigt bra dag! Allt har känts så himla bra, alla pusselbitar faller verkligen på plats nu. Fick reda på min preliminära skatteåterbäring som låg på 4500 vilket inte kunde komma en bättre tidpunkt. Det går bra med jobbet, jag trivs och har motivation. Min och Ivans relation är så bra just nu, i alla fall från min sida. Jag är nykär hela tiden och känner att det är nu vårat liv börjar på riktigt och fan vad vi förtjänar det! Att äntligen bara få vara vi.

Det går bra med Ivans körkort och han kommer förhoppningsvis att ta det snart, vilket han drömt sen han var liten. Nu på torsdag har han sitt "slutprov" i el, vilket förhoppningsvis kan leda till att han får tävla i SM. Jag minns hur taggade vi båda var precis när han började, men hans känslor kring att satsa har stagnerat en hel del. Han vill bara bli godkänd nu. Men jag hoppas fortfarande att han får tävla, det vore så ballt. Stolt är jag hur som helst. Förhoppningsvis hittar han en ny praktikplats snart som vill anställa honom. När det är löst finns det inget att klaga på!

Jag är i en otroligt bra period psykisk, tror det är den bästa någonsin. Har aldrig mått så bra som jag mår idag. Har inte självksadat på månader, dippar alltmer sällan och jag känner mig lycklig de största delarna av dagarna! Om det är så här det är att leva så vill jag. För första gången i mitt liv vill jag leva, inte enbart för andra utan också för mig. Jag har mål och framtidsplaner, det finns ingen oro om att jag kanske inte överlever de närmaste månaderna.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Landade precis i sängen efter att ha varit på en prommis med Nelly. Gick ut med henne precis när jag kom hem från ett jobb. Var hos en ny brukare idag som jag ska ta över från en annan kollega, känns bra. Senare idag ska jag träffa ännu en ny brukare och det ska bli spännande, men det är inte förrän klockan 13 så nu har jag lite tid här hemma. Kommer antagligen spendera den tiden med att kolla inredning!

Annars är det en bra dag idag, sovit rätt lite men är ändå pigg och glad vilket känns skönt. Känner verkligen av att medicinen ger mig något, för när jag är ute och dricker så skippar jag att ta den för att inte blanda. Vilket gör att jag verkligen känner effekt dagen efter jag tagit den. 

Är taggad på att gå upp i tid på jobbet, nu har jag ju motivation till att jobba vilket annars har varit rätt svårt. Svårt att motivera mig till att jobba "bara" för min skull, nu kan jag alltid tänka att de nästa 2 timmarna så kommer jag tjäna ihop till en lampa. Måste jobba med mig själv och inse att jag ändå är värd att jobba för. Att jag förtjänar det.

Likes

Comments