Hej hej det var ett tag sedan. Men nu tar jag nya tag. Om ni inte har sett på instagram så har vi vunnit Gymkhanan som var på kalixortens ridklubb( kork ). Så nu taggar vi i laget ridsportsgalan och ska ta emot pris.


Dag ett:
Det började inte så bra. Vi for till fel stall och var där i 20 minuter. Sen Insåg vi att det är fel stall så vi kastade oss in i bilen och vi hade 5 minuter till ett annat stall som var några km bort. Senare när vi kom fram och fått i ordning så gick vi till stallet. Mitt lag fick världens bästa häst.😍 Han heter Chagall. I första kvalet så vann vi. Senare på kvällen åt vi middag och lekte lekar.Dag två (final dagen):
Vi vaknade runt 8.00. Senare gick vi till stallet och gjorde i ordning Chagall. Det var 5 grenar. Cornelia red fram han. Första grenen var Slalom och tre varv runt ett hinderstöd. Vi van på den med en person. Andra grenen var balans gång. Vi red fram till ett ridspö och skulle snurra typ 10 varv och sen balansera på en upphöjd bom. Och sen så rida tre varv runt ett hinderstöd. Det var ryttarmissar så andra laget vann. Då stod det 1-1. Tredje grenen var hoppning och då skulle man hoppa över ett kryss och sedan runda ett hinderstöd . Och hoppa tillbaka. Vi vann den grenen. Fjärde grenen var balans och koncentration. Man skulle ha en potatis på en sked och rida fram och runda ett hinderstöd. En tjej på andra laget tappade potatisen och hoppa ned från hästen och tog upp den. Men hon hade ingen som höll i hästen så den sprang iväg och jag blev då super rädd och lättad samtidigt ( det var jag som red ) så jag skrittade i mål. Och stall balans är inte så dumt ändå. VI VANN. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej nu var det ett tag sedan men jag har haft mycket i skolan och i stallet. Jag har debuterat första gången på pippin i både hoppning och dressyren. I hoppningen gick det lite sämre än dressyren. Men jag är ändå jätte nöjd över dressyren då vi tog hem 2 rosetter. Det var en pay and ride. Jag red LC:1 och clear round. På clear ronden fick jag 65,29% och LC 53,52 för att han tog inte vänster glp.

Likes

Comments

Denna hårsnodd kostar 69kr ( tre pack ) på Lindex.
Den håller upp håret hela dagen.
Ett plus är att den skadad inte håret och om man skulle köpa de enskilt skulle det endast kosta runt 20kr. Det kommer bilder på när jag har på mig den imorgon och vill ni att jag ska halloween tema på bloggen ?? Gilla isåfall.

Likes

Comments

Meggie är en gammal kungspudel som älskar alla. Hon tycker skor är roliga att bära med sig om någon kommer och då tar hon skon och gömmer den. ekorrar är också roliga men de springer bara upp i träden, dit hon inte kommer... Hon har försökt.


Men annars är hon världens bädda hund.

Likes

CommentsJag red dit med Ebba han hoppade runt lite när det kom en bil men annars gick det bra. ( Det är i ett annat stall.) När vi kom dit så blev han lugnare men inte seg. Vi skrittade och travade fram. Sen tor VII någon galopp men han var lite jobbig i höger bogen. Men vi skrittade på en volt i början och sen tog vi någon galopp. Men han var verkligen jobbig i höger varv. Men han gick som en liten prins.😍
1= trav
2=galopp
3=skänkelvikning

Likes

Comments

Jag sitter och kollar när Ella rider. Och jag ska själv rida om 4 H Hahah men jag funderar på att knoppa eller inte...

Men jag ska ha en marin blå outfit. Strömmen har gått så jag har inget internet... Hur ska jag klara mig😂😂

Likes

Comments

Äntligen är det HÖST. Nu är träden vackra igen😂.
Jag har börjat komma tillbaka till skol feelingen (taggad på att göra läxor osv).

Imorgon ska jag vara med på Eva träningen och hoppas Pippin är lika taggad som mig.👍🏼

Vill ni ha bilder?

Likes

Comments

Idag är det torsdag och är just nu trött. Åt dålig frukost så kommer ha ont i magen och vara trött hela dan. Men det är ju kul. Or not. Men vi börjar skolan nio så jag ska gå på klubb( man gör skoljobb).vilket är ett plus.

Det blev lite random men nu ska jag ta och sätta igång min dag👀👀

Likes

Comments

Idag har jag ridit Pippin det gick sådär men jag blev ändå nöjd. När vi gjorde öppnar så blev han bara en banan och tröck sig in i mitten. Men han tog galopperna bra. På fredag så står dressyr träning på schemat och jag hoppas någon kan fota😕 men men. Ja det blev ett kort inlägg men ville bara uppdatera lite men nu ska jag äta och gå och sova. BYEBYE💙💙

Likes

Comments

Heej och välkomna till min nya blogg. Jag är snart 12 år. Jag älskar hästar, baka, mode och mycket mer. Hoppas verkligen att ni kommer gilla min blogg. Kolla gärna in min instagram HÄR.

Likes

Comments