Hej Hej! Dom senaste veckorna har varigt urtråkiga och har knappt gjort något alls. Så jag har fortfarande inget att skriva om men kände att jag verkligen behövde lite uppdatering och sånt. Men idag så ska jag och min bästa kompis vara lite "testkaniner" för en av mina lärare och vi ska få testa lite olika saker tex slime och olika sorters stressbollar på lektionen, för att se vad som funkar bäst för att slappna av och sånt. Aja nu ska vi äta lunch så skriver kanske mer sen hejdå!!


//xoxo mira

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejj!!!

Idag så blev jag typ världens lyckligaste människa haha, för jag letade efter en penna i mitt skrivbord och hittade några presentkort på hm men jag visste inte om det fanns några pengar på dom. Så senare gick jag till hm i globen och frågade om dom kunde kolla om det fanns pengar på dom, och det visade sig att jag hade totalt 880 kr!! Iaf blev väldigt glad då så antar att jag ska shoppa en massa snart: Andra bra nyheter är att jag fyller 13 år i morgon, och jag kommer vara ledig från skolan eftersom att det är utvecklingssamtals dag men mitt utvecklingsamtal är senare än dom andras så jag är ledig hela dan!!<3 Aja det var allt för idag hejdå<33


//xoxo mira

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alla!! Den senaste veckan har varigt jätte tråkig så har inte haft något att skriva om men idag så var jag och min kompis Danielle (Daniellegige som hon heter på nouw) på en asiatisk buffé nära skolan, och det var så gott!! Och efter buffén gick vi tillbaka till skolan och fick reda på att våran lektion var inställd och vi hade håltimme:)) Nu är vi båda så mätta av det känns som vi ska spricka men det var värt det. Senare så ska vi till gammla stan där dom delar ut gratis ben and jerry. Aja hejdåå!!!


//xoxo mira

Likes

Comments

​Hej alla!!


Nu är jag hemma från Thailand och några av er kanske undrar varför jag inte lagt upp något sen vi kom dit, och det är för att som jag sa i mitt första inlägg om Thailand så hade jag fullt upp och wifit var dåligt. Aja idag är första dagen i skolan sen jag kom tillbaka och det har varigt tråkigt som vanligt. Så det var allt för detta var allt för detta inlägg hejdåå!!


//xoxo mira

Likes

Comments

​Hej allaaa!! Vi kom fram igår kväll ungefär klockan 18 i thailändsk tid. Allt jag gjorde var att packa upp, utforska huset lite och bada i poolen en stund. Vi bor just nu hos min farmor och ska göra det i några dagar innan vi flyttar till hotellet. Idag så ska vi åka ner till stranden och när vi kommer tillbaka så ska vi hämta 2 hundar och vara hundvakt i ett par veckor!:))) Så det var allt för idaag:))


//xoxo mira

Likes

Comments

Hej alla!! Jag är på Arlanda nu och planet går klockan 18 någonting :)) När vi väntar så ska jag, min pappa och min syster äta gå i taxfree och kanske spela kort. Uppdaterar mer sen!


//xoxo Mira

Likes

Comments

Hej allihopa! :)) Idag har jag knappt gjort någonting kul, utan bara varigt i skolan och chillat haha. Jo jag tänkte berätta att imorgon, torsdag åker jag till Thailand tills den 25'te. Kommer inte att kunna blogga särskilt himla mycket då men tänkte iallafall blogga lite, och lägga upp några bilder på mig och sånt jag gör. Har packat ända sen jag kom hem och jag HATAR verkligen att packa. Det kan vara eftersom att jag har en diagnos som heter autism, vilket kan göra så att vissa saker är mer mentalt svåra för mig en för andra. Men nog om det nu, vi syns i nästa inlägg!! <33


// xoxo Mira

Likes

Comments

Hej allihopa!!:) Idag tänkte jag berätta varför jag inte varigt aktiv eller lagt upp något sen mitt första inlägg. Jo, anledningen till att jag inte gjort det är för att jag inte har kommit in på min blogg oavsett hur många gånger jag har försökt. Jag har testat att återställa lösenordet och allt möjligt men det har inte funkat. Men det spelar ingen roll nu för jag har äntligen lyckats komma in! <3

Aja nog med det nu, och i mitt förra inlägg skrev jag att jag bara skulle updatera måndag, onsdag och fredag men har ändrat det nu och ska updatera nästan varje dag. Annars så har det inte hänt mycket sen sist så ja, vi syns i nästa inlägg hejdå!! :)) /xoxo mira

Likes

Comments

Hej allihopa, mitt namn e Mira och välkomna till min nya blogg!

Här kommer jag att lägga upp lite saker om mitt liv och min vardag så om ni vill följa med mig, kolla in varje måndag, onsdag och söndag då det är dom dagarna jag kommer uppdatera nu i början. Så jag tänkte börja med att berätta lite om mig. Mina intressen är ridning och cheerleading, jag är 12 (fyller 13 om 5 veckor) år gammal och jag ÄLSKAR choklad:) Det var allt för idag hejdå!!:))

Likes

Comments