​Den här artikeln hittade och läste jag igår på aftonbladets hemsida (​Länk till artikeln här ). ​Och det jag läste är HEMSKT!

USA som har tagit så många steg framåt i kampen mot jämställdhet under Obamas tid, och nu backar dom på en gång. Dom går i helt fel riktning! 

Det är just det här vi kämpar för, att INGEN annan äger en kvinnas kropp, förutom hon själv. Att INGEN har rätten att bestämma vad en kvinna ska göra med sin kropp, förutom hon själv. Att INGEN ska kunna styra och ställa med en kvinnas liv, förutom hon själv.

Jag blir så ledsen och jag gråter för alla kvinnor och flickor som bor i Arkansas och får stå ut med det här. Att en våldtäktsman ska kunna stämma läkaren för att en kvinna inte vill behålla hans barn? Hur sjukt är det inte? Och hur många oönskade barn som kommer att bli tvingade att födas, och så många unga flickor som kommer bli påtvingade föräldraskap nu innan dom är redo för det, innan dom själva fått växa upp, innan dom själva fått leva och njuta utav sina liv. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!!

Idag hade jag och Micka en sen "brunch". Hon hade jobbat natt och jag vaknade otroligt sent så jag åkte till henne vid 14 och så gick vi till Ica maxi och handlade allt vi behövde, lite frukt och bär, avokado, nutella osv. Så gick vi tillbaka hem till Micka och fixade våran "brunch".

Otroligt mysigt och härligt på en söndag! Hoppas ni haft en fin helg 😊

Likes

Comments

Hej på er!!

Kolla vilka snygga skor jag precis beställde hem från caliroots!! Längtar tills dom kommer hem till mig!

Jaha, dåligt med bloggande på senaste men har varit otroligt trött och har inte hänt så mycket heller mer än att jag i onsdags var på twerkout med Alice. Helgen har varit lugn och bestått utav film mys, otroligt skönt att ba tagit det lugnt och vila ut!

Hoppas ni har haft en fin vecka och en bra helg!

Likes

Comments

Fick hem det här igår från eleven! Hår olja från moroccanoil, den doftar sååå gott och den är så bra!
Och sen även en brun utan sol från cocoa Brown, har aldrig testat den innan men hört att den är bra! Jag brukar använda st tropez, så får ju hoppas att den här är ungefär lika bra!

Likes

Comments

Nu kör vi! Vi tar oss igenom den här måndagen tillsammans! Jag tror på er!

Likes

Comments

Hej på er!! Har ni haft en bra helg? Det har i alla fall jag haft!

fredagen så drog jag och några kompisar ut på publik (en nattklubb här i Västerås!). John de sohn spelade där på fredagen så det var extremt mycket människor och det var otroligt lång kö in! Men jag hade hur kul som helst och man träffade på jätte mycket folk!

På lördagen så drog jag och Anni och käkade kebab där vid lunch, alltid så gott med skräpmat dagen efter! Sedan skrev Emma till mig och frågade ifall jag ville träffa henne en stund så följde med henne och tvättade bilen och lite så och resterande tiden av lördagskvällen spenderades framför massa filmmys med en en vän.

Söndagen så gick jag och Emma och käka middag ihop på Jensens Bøfhus, så himla mysigt och gott! Jag och Emma brukar gå lite då och då och käka lite finmiddag på söndagar och det är alltid lika mysigt och blir ett bra avslut på veckan och bra start för kommande vecka!

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas ni haft en underbar dag!

Idag var jag med Anni nere på stan och köpte saker som jag behövde. Hårfärg då utväxten snart är för tydlig... Lösfransar till ikväll, en kalender (äntligen!! Hur fin är den inte?!) och två stycken nocco och så köpte jag även med mig sushi hem! Och det var ju bara tur att Anni följde med mig då mitt korttidsminne är alldeles för dåligt så jag glömde bort hälften av vad jag skulle köpa, trots att det var så lite!

Men nu ska jag iväg och träffa några kompisar och ha en trevlig fredagskväll med dom! Trevlig fredag hörrni!

Likes

Comments

Äntligen fredag hörrni, eller hur?! ;)

Den här veckan har jag inte varit produktiv över huvud taget när det kommer till skolan! Har knappt fått någonting alls gjort när det kommer till skolarbete, och det gör mig otroligt stressad och lite besviken på mig själv. Men har tappat bort min kalender, så idag ska jag gå köpa en ny, då blir det mer ordning och reda för min del!!

Men nu är det helg i alla fall, så skönt. Planerna för ikväll är att ha en härlig kväll med ett par vänner, vad har ni för planer? Ha en fin fredag, puss!

Likes

Comments

Hej på er!

Igår var det ingen lång dag i skolan alls, hade bara en lektion! Men satt kvar i skolan och pluggade en timme till och väntade på Micka så vi kunde gå käka lunch ihop. Blev sallad på cornetto bar, så himla gott!
Sen så åkte jag hem och bara tog det lugnt ett tag men sedan så fick jag ett litet ryck och bytte lakan i sängen och började packa ihop grejer för flyttade till pappa igen (skilsmässo barn, går INTE varannan vecka!).
Senare på kvällen drog jag och Alice på twerkout. Har ni testat det någon gång?? Så svårt att få till rätt teknik, och otroligt svettigt, men så himla roligt!!

Likes

Comments