Morgon Yoga

Innehåller affiliate-länkar

God eftermiddag! Idag startade jag dagen med 13 minuters meditation och 45 min yoga, avslutade sedan med att träna på några poser som jag har som mål att klara av, varav en är headstand. Jag har ändå hållt på med yoga ett ganska bra tag nu och yogat varje dag under säkert två månader iallafall och jag älskar det bara mer och mer för varje dag som går. Många tror att man behöver vara vig för att börja yoga och det är inte alls det de handlar om, dock blir man både vig och stark med tiden men det kräver träning, tid, kärlek till sig själv och att man försöker slappna av och lyssna på kroppen. Jag som till grunden är en dansare är ganska bra på att pusha mig lite för hårt och genom att varje dag ägna tid till att lyssna på min kropp börjar jag sakta men säkert märka att jag är kapabel till så mycket mer än vad jag trott att jag är.

Planerna för resten av min dag är att städa, hämta ut ett paket och laga ordentlig mat från grunden. Har på senaste tiden blivit för mycket färdiga sojabullar, kikärtsburgare osv. Super att det finns men mår bäst av att laga min mat helt själv, sen är det jäkligt roligt också.

Dagens meditation hittar du HÄR och dagens yoga HÄR.

Tänkte att det kan vara roligt att dela med mig av vad jag gör för yoga. Till 95% yogar jag alltid hemma från youtube med alla möjliga duktiga och inspirerande lärare. Skriv gärna en kommentar om vad du vill se för tips på klasser, tillexempel några som man kan göra om man har dålig med tid, vill stretcha eller kanske stärka upp magen.

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Vilket underbart sätt att starta dagen. Själv försöker jag meditera innan jag lägger mig så det blir lättare att somna.
nouw.com/jossustravelpics
miraholgersson
miraholgersson,
Underbart ju!! Jag försöker också meditera på kvällen för att slappna av och sortera alla intryck under dagen. Det är ju så skönt! 😊
nouw.com/miraholgersson