Jag ska flytta till Palma!

Ja ni läste rätt! Snart flyttar jag till Palma de Mallorca. Jag har fått jobb på researrangören Tui och valde en tjänst på deras kontor i Palma. Jobbet är kundservice och jag kommer arbeta med att hjälpa kunder att besvara frågor om deras resa osv. Jag är så sjukt glad och taggad men jag har inte fått något exakt datum än, först hade jag tänkt börja jobba i mitten av juni men nu har jag ändrat mig, hört av mig och hoppas att jag kan börja tidigare. Vill verkligen bara till värmen, solen och sommaren!!

För mig har det inte varit minsta lilla tvekan att tacka ja till jobbet trots att jag förmodligen kommer vara borta i flera månader. I värsta fall om jag saknar mina vänner eller min familj så kan jag ju alltid åka hem i några dagar, fast främst hoppas jag på massor av besök såklart haha. Jag har en sån sjukt stor dröm att resa och bo i ett annat land ett tag och nu ska jag äntligen få göra det! Jag har ingen aning om vilka jag kommer jobba tillsammans med och inte heller har jag en aning om vilka jag kommer bo tillsammans med, inte än iallafall. Man får en lägenhet som man delar med andra som också jobbar med kundservice . I lägenheten får vi ett eget rum men delar på resten, så som kök och badrum. Hur kul och hur spännande?

Tyvärr har jag inte mer information än, men så fort jag får ett exakt datum och flybiljetterna är bokade så ska ni självklart få följa med på hela resan. Det känns så extremt stort eftersom jag har drömt om att jobba och bo utomlands hur länge som helst och nu ska jag äntligen få göra det! Sen så är det ju min första gång att flytta hemifrån och att få ha 100% ansvar för mitt eget liv känns så otroligt spännande och roligt! Vi hörs mer om Palma snart. Kram.

Gillar

Kommentarer