jag vet att jag inte har bloggat på länge. Men de är för jag inte kan. Men nu har jag Lines dator så nu gör jag de. Jag kommer inte blogga på länge efter den här gången för jag har inte något att blogga på. Men jag ska kanske köpa en dator så jag fortsätter blogga när jag har fått datorn. Det kommer ta typ en månad innan jag får den så ni inte undrar varför jag inte bloggar. Jag kan inte heller ladda upp Youtube klipp fören jag har fått datorn. Då vet ni varför:)).


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I dag va vi hos mina kusiner för min kusin Olle fyller 5år idag. Vi gjorde musikal.Ly gå in och lika på Hilda.hagemann och nu är vi på väg hem. I övermorgon är de skola😬.

Likes

Comments

Idag åkte vi till Ale djursjukhus för att mäta Wizzy det gick jätte bra. Dom hade en tävling man skulle gissa vilken höjd Wizzy va jag trodde 128 Felicia trodde 129 och mamma trodde 127 och den som vann fick bjuda på en glass. Jag vann han var 128 men mamma bjöd på glass en då😂😂😂. Sen åkte vi till stallet och gjorde jätte mysigt till dom pärlan var skälv i hagen så när jag kom och skulle ta in hon så travade hon till mig❤️.

Likes

Comments

Har haft en jätte bra helg jag och Line red ut i skogen vi trava och skritta innan pärlan tappade en sko. Vi skrittade på ett gärde sen red vi tillbaka till stallet där vi pysslade om dom. När vi var hemma så åkte jag till Överby och handlade efter de åkte min och Lines familj till pinchos och åt. Sen sov jag och Line över💖.

Likes

Comments

Värdens bästa helg har jag haft i lördags red jag med Emma och Line Chesney var väldigt pigg och Diddi var lite mittemellan och Pärlan var seg. I dag så red jag ut med Elin Line Felicia och Emma❤️ alla var så pigga att vi gallopera upp för backen istället för att trava😂. Vi har också firat min hund vimsa på födelsedagen hon fick en leksaks orm.

Likes

Comments