Brownies er en af min families absolut yndlings kager, samtidig med den er super let at lave. Ingredienserne er simple, og noget man stort set altid ligger inde med. Derfor er den her opskrift min go-to opskrift, når jeg får gæster og det skal gå hurtigt men stadig være lækkert.


Det skal du bruge:

  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl hvedemel
  • 4 spsk kakao
  • 1,5 tsk vaniljesukker
  • 1 knivspids salt
  • rasp (gerne æblekagerasp)



How to:

  1. Tænd ovnen på 175 grader, traditionel ovn.
  2. Start med at smelte smørret og lad det køle af.
  3. Pisk æg og sukker sammen til det bliver lyst og luftigt.
  4. Vend forsigtigt mel, kakao, vaniljesukker og salt ned i æggesnapsen.
  5. Tilsæt den afkølede smør.
  6. Smør en bageform og drys med rasp (jeg bruger en lille form på ca. 20x25cm)
  7. Bag brownien i midten af ovnen i ca. 25-30 min - den må gerne være lidt blød indeni, så pas på med at give den for længe.
  8. Lad kagen køle næsten helt ned inden servering.

Likes

Comments