Ja nu har de alltså gått lite mer än en vecka sen jag tog mitt första pass. De känns kanon! Känner faktiskt att ja börjat komma in i de o suget finns!

Bodypump är de som dragit när de gäller styrda pass. Känns skönt att gå iväg o veta att hela kroppen får sig en omgång. Har även kört ett pass själv och cyklat till o från jobb. För er som känner mig så är cykla bland de värsta som finns.

Sitter här o äter frukost med darrig kropp. I morse fick jag med mig mamma på bodypump. Super kul!

Är även anmäld till Toughest så nu är de på riktigt....

No return som man säger

Ha de

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så va man äntligen igång!
En penicillinkur kom i vägen för min planerade start men nu jäklar.

Sitter här nu och avnjuter en god frukost efter första träningspasset. Jag tänkte att jag skulle börja lite mjukt så jag gick på ett Zumba pass. Efter bara några låtar tänkte jag "vart är min kondition?!" Den är puts väck tydligen.. Men ska nog kunna hitta den igen.

Kul hur som att ha varit iväg och jag känner mig riktigt taggad!

Laget vi hade tänkt ställa upp med har redan gått i stöpet. Vi är dock tre tjejer med ett enormt jävlaranamma på att vi ska ta oss runt kvar i laget. Känns kanon!! :)

Vi har även ett töntigt lagnamn som sig bör "ViKan"

Allt för mig. Over and out

Likes

Comments

Nu har jag varit och fixat mig ett gymkort så nu startar resan på riktigt!

Jag kommer till att köra min träning på Nordic Wellness då det är ett gym jag kört på innan och trivs med. Bra upplägg med både gym och pass. De ska starta en ny anläggning nära mig där det kommer till att vara ca 70 pass i veckan. Ingen anledning till att inte träna alltså, finns alltid ett roligt pass!

Tills anläggningen öppnar kör jag istället på en annan så jag kommer igång redan nu. På torsdag blir första tillfället då kör vi TRX. Som jag har längtat!! Tyvärr inte samma instruktör men hoppas på samma pepp och samma intensitet.

Förstår att de är några som blivit extra peppade nu när jag även kallad latmasken ska komma igång. Häng på ni också vetja!! :) min kära mor anmälde sig med mig idag.

Snackade med brodern min och svägerskan i helgen angående protein. Jag äter inte så mycket kött och behövde då tips på vad jag kan äta istället. Så vi får väl se. Kosten är min svaga punkt!

Längtar iaf till fredagens träningsvärk!

Nu kör vi så de ryker!

/ Josephine

Likes

Comments

1Augusti 2015


Mina vänner!

Nu är det dags för denna degklump att starta min väg mot Toughest 2016. Det är slut med att vara en chokladätande latmask och istället bli en proteinätande aktiv kvinna i rörelse.

Så, då kan man ju undra hur jag kommer lägga upp det. Jag kommer satsa mycket på olika pass som gymmet erbjuder. Crosscage, TRX, bodypump, Cx och Tabata. Detta för att få en bra  varierad träning för hela kroppen under kontrollerade former. Kommer sedan komplettera med konditionsträning i form av löpning, rodd och cykel. Lyfta lite fria vikter kommer även det att genomföras.

Vart ligger den stora utmaningen då?

Jo för det första att påbörja träningen, komma till den punkt då kroppen skriker efter träning. Äta rätt då jag är dålig på att få o mig tillräckligt med protein. Men framförallt att få kroppen till att acceptera påfrestningarna. 


Jag är dock laddad till tusen, de här ska jag bara klara! 


Häng med!!!

Likes

Comments