ETT SNABBT TIPS!

""Blanda i lite fröer i salladen så får du dels i dig mer fibrer men även extra fett och det gör maten så mycket godare!"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 17 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag startade jag dagen med att äta en väldigt god frukost och en joggingtur till mormor. Jag hade planerat att springa i backe idag men vädrets makter förstörde mina planer, så jag tog en timme på crosstrainer istället!
Det var även jag som fick laga maten idag och det bjöds på kycklingsallad med lite fröer och fetaost!

  • 16 Readers

Likes

Comments

Nu är väskan packad för morgondagens trevligheter! Jag har planerat att gå ut och springa lite och kanske köra lite backträning så självklart är mina favoritskor (se bild) nedpackade. Jag ska försöka starta dagen på ett bra sätt, kanske genom en god men nyttig frukost. Vi får helt enkelt se vad som sker.
Ha det bra så hörs vi!

  • 20 Readers

Likes

Comments

Det var den 23 september förra året, dagen var kommen! Det var nu dags för mig att ändra livsstil och ta tag i mitt liv. Jag vägde då chockerande 112,5kg och hade ett BMI på omkring 33.4! Jag kände direkt att en förändring var tvungen att ske så jag fick tips av en kompis om LCHF (en diet där du håller nere på kolhydraterna och äter mer fett). LCHF fungerade bra för mig i ca 3 månader tills jag började må dåligt av det. Jag valde då att lägga om min kost och äta mer grönsaker men också börja träna, detta gav direkta resultat och det går jag på än idag. På 142 dagar har jag gått ner hela 34kg och väger idag omkring 78kg och har ett BMI på ungefär 23,1 vilket är normalvikt för en kille i min längd.
Nu hoppas jag att ni vill följa min fortsatta resa här på bloggen, resan mot ett hälsosammare liv med både kost och träning!

  • 17 Readers

Likes

Comments