Postad i: 2017, Skolan, Träning, Bilder, Inspo

Vad mycket som kan hända✨

Sitter just nu i soffan och ska när som hoppa in i duschen. Sitter med mig proteinshake och bars så jag får lite energi efter gymmet. Idag blev de ett riktigt skönt pass och musklerna arbetade på väldigt bra.

Gjorde även en jämförelsebild och för mig är sånt viktigt att jag själv får se att det händer saker men även att kunna insprirera andra genom att visa kan jag så kan fan du också! Mitt tips är att lägg ner ursäkterna för kan man sitta framför tvn och glo på serie en timme så kan man röra sig en timme också. Men jag vet hur förbannat tufft de är att ta sig ur ett beteende eller liknande. Allt handlar om att man har bestämt sig för att göra en ändring. Jag bestämde mig för en ändring och när jag va där mitt uppe i allt hade jag absolut ingen aning om att träningen för mig skulle bli min räddning när allt var som jobbigast. Hade heller inte den blekaste aning om att träningen för mig skulle bli en livsstil. Men som jag sagt många gånger innan så är det den psykiska resan som är jobbigast och som tar längst tid.

För ett halv år sedan så var jag inte alls att jag skulle ligga på den högsta nivån i Specialpedagogiken, trodde heller inte att jag skulle arbeta inom LSS. Inget var bra eller dög, men idag ser jag saker och ting på en helt annan nivå, jag tar till mig när jag får komplimanger och blir extra glad när folk i min närhet ber mig om råd, vill ha hjälp av mig med sin egna träning! Jag kan för första gången på väldigt länge säga att fan vad jag är bra och vad jag tycker om livet!

Kvällens pass blev iaf detta:
30 min cykling - 14,13 km
3x15 situps pilatesboll - egen kroppsvikt
3x15 situps i maskin - 20 kg
3x15 Rysk Twist - 5 kg boll
3x15 Pulldown - 15 kg
3x15 Sittande rodd med smalt grepp - 20 kg
3x25 Pushdown med rep (sittandes på golv) - 7,5 kg
3x15 Tricepspress - 10 kg
3x20 Kablecrunches - 25 kg
3x15 Axelpress - 5 kg
3x20 Magböjningar - 10 kg i vardera hand
3x5 Dips (maskin) - 60 kg

Följ gärna mig gärna på Instagram (sofieemeijer) och Snpachat (sofiemeijer) också för mer uppdatering.

Godnatt och sov gott!
/Sofie


Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
Tack! De tyckte ja med 😍 Jag tycker du är super duktig !
nouw.com/hannativeskog
minträningsdagbok
minträningsdagbok,
Åh tack så hemskt mycket!😍
nouw.com/minträningsdagbok