Postad i: 2017, Hälsa , Träning, Öland, Min Resa

Jag mår så sjukt mycket bättre utan er! 👊🏻

Hej!
Sitter nu och ska äta mat innan det är dags för jobb. Till lunch blir det pannbiff med rivna morötter samt fiberhusk i istället för att använda ströbröd. Till detta har jag 1 avokado, kokt broccoli/blomkål samt lite tomater. Ska bli himla gott att äta för är riktigt hungrig!!

Passet idag blev riktigt lyckat. Körde som sagt intervaller på cykeln och satt en tid på 30 minuter för tänkte jag skulle köra några burpess eller upphopp men jag ändrade mig och gjorde som jag hade tänkt från början. Så det blev 45 minuter på cykeln och svetten rann som bara den och gud vad jag älskar den känslan!

Har även märkt en stor ändring i min kropp sen jag började utesluta spannmål och meijeriprodukter, eller jag har inte uteslutit alla meijeriprodukter då jag äter lite yoghurt och använder mjölk men det är sådan skillnad och jag mår så sjukt mycket bättre. Känner mig inte alls lika trött eller har humörsvängningar som jag hade bara för någon dag sedan. Är så sjukt glad att jag har tagit tag i detta som jag är mitt uppe i. Har också världens bästa coach men framför allt att jag har sådan sjukt bra stöttning från mina vänner och även vissa kollegor som verkligen tror på mig och de känns så förbannat skönt för då vill jag göra detta ännu mer!

Skulle ni vilja att jag lägger upp lite recept samt mitt träningsschema som jag följer? Hojta gärna till så fixar jag det!

Nu så ska jag käka upp maten innan den kallnar sen ta mig en kopp kaffe!

Ha det så bra så hörs vi för imorgon väntar tydligen ett mördarpass enligt coachen! 😂

/Sofie

Gillar

Kommentarer

madeleineswellness
madeleineswellness,
Härligt!! Känslan med en lättare kropp är helt awesome!! 😍 Ja, lägg gärna upp recept och så. ☺️🌸 Trevlig helg stumpan 😃
nouw.com/madeleineswellness
minträningsdagbok
minträningsdagbok,
Absolut ska jag göra det! Måste bli bättre på att uppdatera mig här! 😂
nouw.com/minträningsdagbok