Postad i: 2017, Hälsa , Min Resa, Recept

Följ mig på Instagram + Snapchat!

Hej!
Gud vad jag är dålig på att uppdatera mig här känner jag. Använder mig mer utav Instagram faktiskt eller Snapchat så ni får jättegärna följa mig på dessa två sociala medier om ni vill ha mer uppdatering. Instagram (sofieemeijer) och Snapchat (sofiemeijer)

Men tänkte iallafall dela med mig av ett recept och även något som blivit min nya favorit och de är nämligen kesoplättar så sjukt galet gott!!

Det som ni behöver är:
2 st ägg
250 gram keso
1 msk fiberhusk
0,5 msk vaniljsocker

Stek dessa plättar med kokosolja! Ha gärna lite frysta bär till eller någon annan frukt ni gillar och det bästa är att detta inte ens smaka keso och jag som har väldigt svårt för keso annars skulle kunna äta detta varje dag! 😍

Som ni också har förstått så har jag antagit en slags utmaning. Den går ut på att under 90 dagar alltså 3 månader att ändra om min kost men speciellt mitt tänkande kring just mat. För det är helt sjukt vad kroppen vänjer sig snabbt. Har sen i måndags börjat att utesluta socker (i den mån det går), spannmål som ex vetemjöl, bröd dock inte havregryn, meijeriprodukter förutom mjölk och viss yoghurt. Till detta har jag börjat att ta till kokosolja vid stektning eller matlagning överlag. Försöker att dricka minst 1 kanna vatten varje dag brukar ha i citron eftersom kranvattnet här smakar som de gör. Under denna vecka har jag märkt så förbannat stor skillnad visst har jag haft dagar jag känt att helvete detta är en lång väg tills jag är i mål. Men känner sådant driv, jag orkar mer, känner mig piggare men framför allt så sjukt mycket gladare.

Idag är även dag två som jag kör Juice Plus+ Complete och det är himla mättande och riktigt gott faktiskt!

Nu så ska jag ta och fixa lite att äta samt fixa lite matlådor sen dra till jobbet! Ni får ha det så bra så hörs vi!

/Sofie

Gillar

Kommentarer