Postad i: 2017

Dröm jobb!

Hej!

Blev utmanad av @Petrakristina att skriva om mitt dröm jobb och självklart antar jag den utmaningen! Så tusen tack för utmaningen! :)

Mitt dröm jobb
Ville redan som liten hjälpa människor speciellt mormor och mamma att de skulle få ett nytt knä och rygg för det kunde jag minsann fixa som 5-åring! ;)

Men det var ett tag jag tänkte äsch det kommer endå inte bli något av mig så kan lika gärna hänga hos socialen livet ut. Sen börja gymnasiet och jag valde hotel och restaurang men sen för sådär 2 år sedan började jag arbeta inom vården och där är jag fast. Det som jag vill arbeta med tills den dag jag ligger med näsan uppåt så är det att få arbeta med människor. Det finns inget bättre än att se en annan människa bli glad för det jag gör. Det kan vara allt från att prata med en person till att man faktiskt räddar livet på denna person. Jag längtar som fan till nästa vår för då ska jag få ha min praktik på sjukhus och det är något som jag verkligen vill. Att jag kan ha på mitt samvete att den där person har jag hjälp tack vare mig så lever denna människa.

Finns heller inget bättre än att kunna motivera människor vilket jag tydligen gör! Vill samtidigt som jag arbetar inom vården få chansen att kunna utbilda mig till kostrådgivare eller personlig tränare samt åka runt och hålla föredrag om just träning och hälsa.

Både att kunna jobba inom vården men även kunna jobba med det som jag älskar allra mest dvs träning hade varit en stor dröm som jag faktiskt just nu håller på att uppfylla. För jag vet att nu har jag hittat mig själv och vet vad jag vill så inget ska stoppa mig! Jag tror på detta!

Skulle vilja utmana @lilladu @jjennyerlandsson och @bolmgren att göra samma sak!

/Sofie

  • Postad i: 2017
  • 255 visningar
  • Nära Borgholm

Gillar

Kommentarer