Postad i: 2017, Hälsa , Jobbet, Min Resa, Träning

20 kg rakt på foten!

Godmorgon✨

Sitter eller ja halv ligger i soffan och väntar på att hälsocentralen ska ringa upp mig. Ska kolla hur man ska göra för att få tid hos en psykolog samt höra vad man kan göra åt min fot. För igår när jag var på gymmet och skulle ta bort vikterna från stången (hade kört marklyft) så innan jag ens hann reagera så var stången (20 kg) på min högra fot. De sticks, foten är kall, inte så jätte svullen men känns som foten vore större än normalt. Tror inte de är någon spricka eller något utan en inre blödning men de gör så ont.

Men iallafall passet igår var så förbannat lyckat. Kände mig inte alls motiverad till att träna igår ville bara vara hemma och ta de lugnt men när jag väl va på gymmet så drog jag på 70 kg ink stångens vikt på 20 kg och markade 3x4 på 70 kg. De fick mig att bli så förbannat glad och motiverad igen så ni anar inte. Att en sådan sak kan göra så himla mycket.

Idag ska jag göra endel matlådor så jag har för ett tag. blir något med kyckling samt med nötfärs. Vad de blir vet jag inte än. Men kommer självklart lägga upp recept efteråt.

Imorgon går jag på mitt absolut längsta jobbpass jag haft i mitt liv. 24 timmars pass! Är galet nervös och de är för att jag kommer ha ett sådan sjukt ansvar för 5 personer med en eller annan funktionsnedsättning och ha koll på mediciner osv. Tur är väl att jag har bra kollegor där samt att jag trivs med de boende. Men jag vet att de kommer gå bra men kommer jag kunna somna något när jag väl ska sova? Ja de återstår och se inför imorgon. Men de tar vi då! Är sovande jour och de är väldigt bra för den där vilan är så himla viktig för man orkar ett tag men i längden kommer de inte fungera. Har även märkt de nu när jag endå jobbar endel. Som denna månad har jag ca 165 h jobb samanlagt, de lär ge en bra lön men som sagt pengar är inte allt!

Passet igår var följande:
- 15 min intervall på cykel
- Marklyft 3x4, 70 kg
- Chins 4x2, 50 kg
- Dips 5x2, 50 kg
- Hantelrodd - enarms 10x3*2, 10 kg
- Hantel bicepscurl och upp i axelpress 10x3, 8 kg

Har även med burpess i mitt träningsschema men de är ifall jag har ork eller tid över igår hade jag orken men inte tiden över själva passet dels för mig fotjävel men även för att jag skulle iväg till Marie och hjälpa henne!

Ha de så bra så hörs vi!
/Sofie

Gillar

Kommentarer

Saramadelene
Saramadelene,
Ha en underbar dag & trevlig helg
nouw.com/saramadelene
minträningsdagbok
minträningsdagbok,
Tack detsamma! 😊
nouw.com/minträningsdagbok