Postad i: 2017, Samarbete, Tävlingar

137 timmar

Hej!
Hur har eran dag varit? Min har varit bra trots att jag inte mår så jätte bra. Blev bokad som vikarie idag istället för att vara elev och hur kul känns inte det när de på min praktikplats tycker jag är som deras vikarie?

Inatt vakna jag av att jag fick ett migränanfall så var bara att trycka i sig medicin och ha en kall handduk på pannan. Känns som jag har feber till och från.. Jag som skulle börja träna igen så får ta och vänta någon dag och se ifall jag känner mig bättre. Just nu känner jag mig helt okej men jag tror jag vet vad allt beror på.. Sover på tok för lite, äter för lite och tagit på mig endel jobb. Jag har jobbat ca 137 timmar denna månad och för mig är det mycket när jag typ är van att jobba sådär 30-60 timmar i månaden. Så ett vikariat just nu hade inte varit helt fel!

Idag ska jag försöka fixa lite inlämningsuppgifter samt lägga mig i tid så jag får sova lite.

Kul att de är relativt många som är med i tävlingen jag har igång i samarbete med Loddo. Det som ni kan vinna är Aprilboxen och tävlingsreglerna hittar ni HÄR. Till er som inte orkar vänta tills tävlingen är avslutad och självklart till alla andra också så får ni 10 % av ert köp om ni anger rabattkoden "sm17". Jag väntar på min första leveras med spänning!

Ha en bra kväll så hörs vi!
/Sofie

Gillar

Kommentarer