Fortfarande med på banan! 😅 Det är inte så jobbigt som man kan tro. Visst, emellanåt har man bara mat i huvudet men ett stort glas vatten hjälper. Även att borsta tänderna. Kommer ha världens renaste tänder efter dessa 3 veckor.
Ca 2 liter vatten dricker jag varje dag förutom mina shakes, och grönt te. Sömn har jag också hört är viktigt, så klockan 21.00 släcks det här. Väldigt skönt faktiskt att få sova tillräckligt många timmar. 
Igår fördrev jag tiden med att städa och tvätta för jag bara väntade på att få ta nästa shake. Lite väl fixerad vid det men det har gått bättre idag.
 
Bara 19 dagar kvar! 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är verkligen värdelös på detta. Nu börjar jag om igen.

Dagens mått:

Vikt 80,3

Stuss 114

Mage 98

Midja 87

Byst 100

Dag 1 har gått bra iaf. Bara resten kvar...

Likes

Comments

​Nu efter en vecka har jag inget direkt sug efter mat. De första dagarna var lite kämpiga med huvudvärk och mycket tankar om mat i alla dess former. Det har lagt sig och jag tuggar på småtomater för att stilla tuggbegäret. 

Igårkväll kunde jag dock inte stå emot grilldoften här hemma utan åt lite potatiskroketter, kött och en bit majskolv. Blev mätt väldigt fort. För övrigt har jag stått/suttit o tittat på när andra ätit glass, godis eller kakor utan att det gjort mig ett dugg. Jätteskön känsla att faktiskt inte bry sig!☺ Jag kör mitt vatten i soda streamer och slänger i lite citronskivor.

Återstår att se hur denna veckan blir viktmässigt. Jag fattar dock att det inte blir lika mkt som första men nått hg iaf 😉

Likes

Comments

Min vikt har varit mitt stora problem de senaste åren. För 4 år sen lyckades jag att nå målvikt med hjälp av viktväktarna. 60.4 kg!! Lovade mig själv att aldrig bli tjock igen. Vilket skämt! 2 år senare hade jag gått upp allt igen + 10 kg 😧

Mitt största misstag var att släppa kontrollen, alla regler var plötsligt borta. Lite godis var väl ingen fara?! Nej det hade det inte varit om man ätit lite av det goda. Men när godispåsar och matportioner ökade i storlek gjorde självklart även vikten det.

För 1 vecka sen bestämde jag mig för att sluta gnälla och gör nåt åt det istället. 83.6 kg är alldeles för mycket till mina 167 cm. Jag har valt att rivstarta med nutrilett och sedan gå över till viktväktarmat som jag är duktig på.

Resultatet efter en vecka är -4 kg. 79.6 vägde jag idag och det sporrar mig att fortsätta.

Nu väntar firande av mamma, det är ju mors dag idag! 😃 💖

Likes

Comments