Vissa dagar skulle jag bara vilja spola förbi

God förmiddag fina ni och tack för alla gulliga kommentarer som jag fick igår., det värmer vetkligen:

Natten blev precis som jag trodde störd av smärtan och jag fick bara ihop 4,50 vilket är för lite men ändå dock lite sömn men sen är det ju skillnad på sömn och sömn också och altivitetsklockan visar på dåliga sömn poäng och en hel del uppvaknande.

Den där brännande, bultande,stickande och vidriga nerv smärtan finns där och gör sig påmind i varje rörelse jag tar så det sållar min energi. Jag kan bara hoppas att den lättar under dagen men kanske inte så troligt.

Ibland så avskyr jag all denna smärta jag har och lever med dygnets alla timmar, det blir lite svårare för en stund att känna den där kämpar glöden och positiva andan som jag annars brukar kunna ha. Men jag ska kämpa mig dit igen, jag vet att jag kommer att komma dit igen för jag är envis.

För att nu fokusera på det positiva som ändå finns omkring mig trots att det är extra tungt nu.

Jag är väldigt tacksam för att värmen och solen är här för det lindrar inte bara smärtan jag har i kroppen utan det gör ju livet lite lättare på något sätt.

Jag är tacksam för dom fina blommorna som jag har i min trädgård, för den fina grönskan som nu är ute i naturen, för fågelkvittret som väcker mig om mornarna.

Jag är så tacksam för att jag har min älskade make där vid min sida.

Dessa bitar lyfter mig ändå när allt är som tyngst, jag ska ge mig själv nu den bästa presenten jag kan och det blir nu över helgen vila och återhämtning. Jag ska lyssna på kroppen och inte göra något som den inte orkar eller vill.

Jag ska ta hela helgen bara till mig själv för det är just det som jag behöver nu, återhämtning är det som har prio ett på mitt schema.

Men just idag och här och nu i skrivandets stund så är detta tyvärr en sådan där dag som jag smärtmässigt bara hade velat spola förbi.

Tack för att ni läste, Kram

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Känns inte alls bra
Sänder lite styrka till dej 🌺
nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Ditten_datten
Ditten_datten,
Skickar styrka till dig 🥰
nouw.com/ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Sänder över styrka och energi till dig, känns inte alls bra att du tvingas uppleva denna otroligt förbannade smärta.. 🥺 Kramar till Dig fina du ❤
nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Evaeliasson
Evaeliasson,
Styrka och energi till dig ❤️❤️
nouw.com/evaeliasson