Vilken underbar dag det blev

Idag strålade solen ifrån en klarblå himmel och jag kände verkligen för att ta en härlig vårdag vid havet innan snö ovädret drar in.

Så vi tog bilen och började köra mot Nyköping där trivs jag.

Vi tänkte gå våran lång promenad ute på lång bryggan i vattnen men vi blev riktigt förvånade när vi kom dit och insåg att skulle vi dit ut så behövde vi paddla eller ha sådana där långa stövlar som fiskarna har.

För det var översvämning.

Så vi fick ta en helt ny väg som vi sen insåg var jätte fin efter vattnet en ny favorit väg hittades, det kanske var någon mening med översvämningen ändå.

Det var ganska många ute och promenerade och som säkert hade tänkt samma tanke som vi idag.

På vägen så passerade vi ställen som absolut inte skulle stå under vattnet men som nu gjorde det då vattnet var högt och vi verkar inte ha lidit brist på det denna vinter.

Som ni förstår så har inget ställt flaggstängerna ute i vattnet utan det var galet mycket mer vatten än vad det ska vara.

Fåglarna hade vår känslor och jag förstår dom.

Vi passerade nybyggda hus och lägenheter precis vid havet tänk det vore min stora dröm att få bo så att både vakna och gå och lägga sig med utsikt över havet jag skulle vara överlycklig.

Vi hittade en härlig trapp intill en byggnad där vi bara satt och njöt av solens strålar jag tror till och med att den tog lite i ansiktet.

Vatten är rena meditationen och all stress rann av mig.

När det började att vara kyligare i luften så fortsatte vi mot bilen och åkte mot chop chop för lite mat. Och det smakade riktigt gott efter långpromenaden och en eftermiddag i friska luften.

Och en lyckokaka fick jag med.

Innan det var dags att åka hem så blev det en tur till stadium outlet och maken fyndade två par sommar skor till lång under halva priset av märket adidas så han var nöjd.

Sen vände vi hemåt och nu så blir det att mysa ett litet tag till något på tv innan det är dags att sova.

Jag är över lycklig över att ha fått denna underbara vårdag ute idag. Så nu får det snöa bäst det vill imorgon men jag hoppas inte att det stannar för länge för jag vill ha mer vår.

Hoppas att eran dag med blev härlig.

Stor Kram K 💕

Gillar