Vilken söndag det blev

Sommaren har definitivt varit här idag igen med strålande sol och tjugonio grader i skuggan och morgondagen ska visst bli ännu varmare, puh.

Men samtidigt som jag blir varm och det emellanåt är jobbigt med värmen så är jag så otroligt glad över att vi får dessa varma sommardagar både för musklerna med också för att jag tror att det kommer att göraen stor skillnad i för hösten.

Jag hade saknat dessa varma dagar annars trots att dom ibland får svetten att pärla sig i pannan på mig.

Födelsedagsfirandet blev i varje fall mysigt uppe hos hennes farmor och farfar och jag tror att vi hade en riktigt nöjd tjej med sina presenter.

Av oss fick hon ett set med akrylfärger och penslar och ett bordsstaflli till hennes målningar som hon gör och det blev hon glad för vilket var kul att se..

Sen fikade vi och senare så åt vi mat på kvällen min farmor kom även förbi.

Maken och jag skjutsade sedan in henne till stan igen och då stannade vi till lite vid en stor lekpark som ligger utanför sjukhuset så det blev en stund där med.

Nu är jag hemma igen och trädgården har fått sin vård som den behöver iform av vattning och det är ju så himla torrt i marken nu så det skulle behövas lite regn.

Nu så ska jag varva ner med lite tända ljus och en kopp jordgubbs te och jag känner nu när jag satt mig att huvudet inte riktigt är med mig och jag är trött efter dagen.

Men imorgon så blir det iväg en sväng till sjukhuset då jag har tid där, vardagen börjar så smått att rulla igång igen och därmed även sjuhusbesöken som tyvärr är endel av att vara sjuk.

Jag hoppas att jag får sova gott inatt men det är kanske inte så troligt pga smärtan jag har.

Men jag är så himla lycklug för att ha fått en eftermiddag och kväll med faster ❤️ det lever jag länge på.

God natt 🌙

Gillar