Vilken sommardag, och välkommen till min blogg

God förmiddag, jag vill börja med att hälsa dom som kommit nya till bloggen den senaste tiden ni är jätte välkomna. Kul att ni tycker att det är intressant att läsa om lilla mig 💕

Jag har nu varit vaken ett tag och trippar runt på tå här eftersom maken verkar ha tagit en rejäl sovmorgon.

Sömnen blev inte jätte bra för mig inatt, smärtorna har väckt upp mig flera gånger och när jag väl gav upp så var jag ännu väldigt trött och grusig i ögonen. Men bättre att komma upp än att ligga kvar i sängen och vrida på sig.

Dagen bjuder på ytligare en varm sommardag och det är ju bäst att ta tillvara på dagen då det imorgon ska regna igen i två dagar.

Jag tycker att sommar månaderna har gått så otroligt fort och jag vet att jag tänkte när juli började att härligt nu ser jag fram emot en lång och härlig juli månad.

Men här sitter jag nu och funderar på vart veckorna hittils har tagit vägen och det är nu endast tolv dagar kvar sen går vi in i augusti.

Man skulle ha en paus knappt där man kunde bromsa upp sommaren lite och göra den extra lång. Så man verkligen hinner tanka sig men energi och kraft inför hösten.

Men jag kan ändå blicka tillbaka och tycka att sommaren hittils har levererat. Kanske inte alltid sommarvärme men allt är ju ändå grönt och fint ute i naturen.

Söndag idag då och det är en av mina favorit dagar då brukar vi dra i handbromsen och bara vara och ta igen oss. Så har vi nog oftast gjort när söndagen kommer och så blir det även idag.

Jag ska inta solstolen och lägga mig i skyggan, kanske läsa en tidning och bara vara.

Jag önskar er en jätte fin söndag.

Stor Kram 🌻

Gillar