Vilken helg det blev med strålande solsken.

Dagen idag tillbringades på samma sätt som igår jag tror dock att det blev lite för mycket sol för mig för tyvärr så var jag lite röd ikväll men inte så att det gjorde ont och tur är det.

Vädret har varit ännu varmare idag och jag har bara njutit och äntligen så har jag börjat att läsa en bok bara det är en bedrift. Men i vanlig ordning så när jag väl börjar att läsa så kan jag inte sluta så jag läste halva boken bara idag.

En bok om ett dysfunktionellt hem där barnet har kommit i kläm och man får följa med i vad det sen gör med barnet när inte föräldrarna är förmögna att ta hand om hen.

Om dom vuxna bara visste vilken skada dom gör när dom behandlar barnen illa. Tyvärr så är föräldrarna oftast helt oförmögna att se det själva dom är så upptagna av sitt egna.

Det vände sig i magen några gånger. Jag kan förstå känslan av att  aldrig bli sedd som barn.

I fredags så tog vi en tur till trädgården igen och ni som har läst bloggen ett tag vet ju att jag trivs att gå och strosa kring blommor. Visst gör väll blommor oss glada i varje fall har dom den effekten på mig.

En ny ros till trädgården blev det i varje fall som heter snövit.

Efteråt så tog vi en mysig fika vid det cafe som ligger bredvid och en fika smakar ju alltid bra. En klassisk fika blev det med sockerdricka och en bulle.

Jag hade nästan glömt bort hur gott det kan smaka med en iskall sockerdricka.

Så nu finns det i varje fall lite olika rosor både här och var på tomten dom flesta går i olika rosa nyanser förutom den här sista den är vit.

I veckan väntar lite sjukvård för både maken och mig. Maken skall få en järninfusion och jag skall på provtagning jag som trodde att vi skulle klara oss ifrån vården i juli men det blev ändrade planer.

Annars så är veckan obokad än så länge men man vet aldrig.

Väderkartan visar på kraftigt regn nu i några dagar så då får man väll hitta på något annat än att ligga och lata sig i trädgården och det finns ju alltid saker att göra.

Nu så kommer den svalare kvälls luften in ifrån altandörren och det blev nästan så svalt om benen så dom knottrar sig så jag får nog dra på mig filten.

Det kanske blir lite tv innan sista promenaden upp mot kissen som skall ha lite mat och släppas ut för natten.

Ni får ha en fin kväll och sov gott 💕

Gillar

Kommentarer