Vilken härlig sommardag jag har haft

Vilken underbar sommardag det blev till slut även om förmiddagen bjöd på mulet väder och en regnskur.

Min brorsdotter skulle komma ut till sin farmor över natten så då kom jag med förslaget att min mamma och jag kunde åka in och hämta henne och ta en fika på det mysiga djulö herrgårdscafe.

Då jag inte hade varit där på hela sommaren. Så vi köpte vårat fika och satte oss vid ett bord i skuggan vid vattnet men insåg snart att det var mängder av getingar där och då N är rädd för dom och jag tycker ju inte de är så trevliga heller så flyttade vi oss till ett annat bord bakom deras glasscafe i skuggan och där var det lugnare både på getingar och folk så det passade bra.

Jag köpte mig en räksmörgås och den smakade hur gott som helst och det var ni vet dom där äkta handskalade räkorna med mycket smak och det kan ju faktiskt vara stor skillnad på räkor och räkor.

Utsikten var det ju inget fel på att bara kunna sitta där och blicka ut över sjön där också några änder kom simmande. Jag har saknat det där med sjön jag har varit dålig på att åka dit denna sommar. Men jag hinner ju än.

N tog fram sig ipad när vi hade fikat klart och började att skriva på sin bok som skulle handla om vita damen i Mariefred. En dam som spökar, lite inspirerat av min brors flickvän tror jag då hon bor där.

Vem vet det kanske bor en liten författare i henne.

N är väldigt kreativ och det är kul att se för hon är otroligt duktig på det hon gör. Värmen steg ytligare under eftermiddagen och det blev lite jobbigt där ett tag eller i varje fall för mig och jag var nog högröd i ansiktet trots att vi höll oss i skuggan och det fläktade lite.

Väl hemma igen och trots att vi redan hade lyxat till det på dagen så blev det en pizza tillsammans.

Just nu när jag sitter här i soffan och skriver detta inlägg så har jag fläkten på i vardagsrummet och den blåser skön kallluft på mig så pass faktiskt så att jag fick dra filten över benen. Men det är skönt!

Inne i sovrummet så är det betydlig mer kvavt så det blir nog en varm natt.

Jag tänkte ta mig en kopp te och vädra igenom huset ett litet tag till innan det är dags att krypa i säng för några timmars sömn.

Jag är så himla tacksam över den här fina sommardagen, en dag att lägga till minnesbanken och ikväll när jag kryper ner i sängen så kommer jag att ha ett leende på läpparna och förhoppningsvis sova gott.

Kram 💕

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
❤ mysfaktor på hög nivå.. N ser så omtänksam och snäll ut, en vacker liten tjej 🥰 en fin dag att lägga i minnesbanken 🙏🤗 hoppas att John blund är givmild mot dig inatt, jag ska göra ett försök nu.. Sov så gott vännen. Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Det är hon och så himla go och snäll. Jag får hoppas det och att även du får sova. Kram fina ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Ingajohansson
Ingajohansson,
Det har varit varmt i natt.
nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Ja tack och lov så lindrade våran fläkt och gjorde så vi fick inte lite sval luft igår men det kommer nog att bli några varma nätter nu. Kram ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så härligt att ni bygger en nära relation med denna lilla dam. Ni kommer vara ovärderliga för henne som tonåring.
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack snälla det hoppas jag ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv