Vilken fin midsommardag det varit

Vilken härlig dag vi har haft, solen har strålat från en klarblå himmel och vinden har fläktat skönt hela tiden.

Jag har varit lite seg sen igår trots att jag bara hade druckit päronsoda så jag har tagit det lugnt.

Här i vår älskade trädgård har vi spenderat dagen, njutit av värmen och en härlig sommardag.

Det ser ut som att vi får många jordgubbar i år och den nya sorten jag köpte där är det redan en jordgubbe som är på gång att mogna och det ska bli spännande att smaka den sen.

Jag har legat i min solstol och njutit av att höra björkarnas susande i bakgrunden och min smärta är ändå hanterbar för tillfället även om den finns där i varje rörelse.

Till mat blev det lite enkelt idag stekt färskpotatis, dill, korv och ägg. Men när man nu har färskpotatis så blir det genast väldigt mycket lyxigare för det finns ju inget godare enligt mig.

Vi har även spelat några partier kort och det blev ju ändå två jämna omgångar för den första vann jag och den andra vann maken.

Kortspel är faktiskt kul men det blir alldeles för sällan av att spela men nu i corona tider och när man inte kan åka ut på så mycket på saker så finns det ju roliga saker att göra som man kommer på och som man nästan hade glömt bort.

Jag minns när min mormor fanns kvar i livet vi spelade ofta kort, det är fina minnen.

Nu så ska jag ta kväll med en kopp te och kanske någon bra serie.

Jag vet att vädret ännu är skönt ute men nu ska jag bara koppla av ett tag.

Sen hinner jag ju ta min kvällsrunda i bara tofflor, nattlinne och morgonrock sen och bara njuta av ännu en varm och härlig sommar kväll innan det är dags att sova.

Hoppas att eran dag har varit bra och att ni ännu njuter av en fin kväll. Jag hoppas att morgondagen blir exakt lika fin.

Stor Kram

Gillar