Vilken dag jag har haft

Åh vilken härlig dag det blev idag i trädgården, solen har bara strålat från en klarblå himmel och värmde så skönt.

Ifrån början så skulle jag bara sitta där i min solstol och sola lite men det blev lite ändrade planer då man tyvärr alltid ser saker som behöver bli gjorda och framför allt nu inför hösten.

Så det blev lite trädgårds fix sådant som ändå är himla skönt att redan bli färdigt med.

För mina muskker gillar inte att hålla på ute sen när kylan har börjat.

Men jag tog det lugnt och varvade det med lite vila i stolen så att det inte skulle bli för mycket för mig och jag lyssnade hela tiden på kroppen.

Det var så pass varmt på eftermiddagen så att jag slängde av mig koftan och gick runt i bara en t-shirt lite lyxigt när det ändå är den tionde september.

När våra magar började att kurra så unnade vi oss en pizza ute i solen vi krånglade inte till det utan åt direkt ur kartongerna.


Det smakade riktigt bra och ännu bättre när man varit ute en hel dag.

Jag är så otroligt tacksam för att jag orkade med detta idag och även om det självklart tog endel av mig så fick jag också så himla mycket tillbaka.

Men nu ikväll så börjar jag ha mer smärtor i kroppen så från imorgon och hela helgen så blir det lugnt och mycket återhämtning.

Det ska ju regna både lördag och söndag ganska tråkigt på ett sätt men på ett annat så är det ju som bäddad för att gå runt i myskläder hela dagen och sen krypa upp i soffan och sitta lite extra nära sin käraste och se en film mitt på dagen och det är vardagslyx när den är som bäst tycker jag.

Nu så ska jag slö titta lite på tv och ta min kopp te innan det är dags att sova lite.

Så jag säger god natt till er och på återseende imorgon.

Kram 🍂

Gillar