Vart befinner du dig i livet just nu ?

Detta är dagen fråga i min september utmaning ni får jätte gärna hänga på och börja när du vill och kan.

Ni svarar på frågorna varje dag, publicerar dom på eran bloggsida och taggar min blogg i inlägget.

Välkomna.

🍂3.
Vart befinner du dig i livet just nu ?


https://nouw.com/minresatumörmittliv/september-utmaningen-en-fragaom-dagen-vi-37938450

Jag tror faktiskt att jag är på en rätt bra plats i livet det känns så.

Mycket är bearbetat av det jag bär med mig, mycket med mig själv har jag arbetat med jag har hamnat vid en acceptans att allt i mitt liv inte blev vad jag önskade barnlösheten drabbade oss, likaså kronisk sjukdom men jag accepterar allt det där idag och det känns skönt att ha blivit vän med det likaså med många andra saker.

Jag har mitt älskade hus, tak över huvudet, en underbar make visst jag hade önskar lite mer att leva på för som sjukpensionär så är det inte alltid lätt då min ” inkomst ” består av ett fyrsiffrigt belopp så det är stundtals jobbigt och skralt i kassan.

Men som alltid så vänder jag på det och jag är istället tacksam för det jag har och så får man göra det bästa av det.

Att komma in i klimakteriet och vara kronisk sjuk var ju något nytt man lär känna sig själv på ett helt annat plan, jag orkar inte umgås så mycket med andra eller det har snarare blivit ännu sämre jag söker mig ännu mer nu till stillhet och lugnet även dom små stunderna av vila blev ännu viktigare.

Jag kommer inte att få den nya fasen som många föräldrar hamnar i när barnen flyttar hemmifrån utan min nya fas blev detta och att jag ännu bättre nu måste ta hand om mig och lyssna på kroppen som strejkar på alla möjliga sätt håll likaså att kunna leva med den obefintliga orken jag har för allt har försämrats ytligare.

Ibland när jag har mina värsta perioder av smärtor och orken är noll så kommer tårarna men ibland så hanterar jag också dessa perioder med att skratta åt eländet för oavsett vilket jag gör så kan jag inte påverka situationen men jag väljer att inte bli bitter.

Jag har lärt mig så otroligt mycket nytt om mig själv genom alla åldrar, alla år gör kanske en lite klokare ändå, min tumör resa ändrade min syn på livet så ofantligt mycket så jag skulle säga att den tiden förändrade allt.

Jag är ännu mer tacksam över allt idag, njuter av varje sekund jag får vara här och jag är ännu tryggare i mig själv och i vad jag klarar av.

Jag kan idag prioritera mig själv utan att tycka det är fel.

Att befinna sig tre år ifrån 50 år är en bra period i mitt liv letandet, sökandet som man ibland har haft genom åren av olika anledningar är över och jag lever mitt liv mer i nuet istället.

Jag skulle nog säga att det känns skönt.

Att åldras kanske gör att man till slut känner sig nöjd med platsen man befinner sig på i varje fall om man ser till att man aldrig slutar med att vara nyfiken på livet och att dra lärdom av det.

Att man lever livet på det sätt man vill och fullt ut.

Att man alltid ser till att göra det bästa av allt som händer och att man kan känna tacksamhet och lycka.

Jag är nöjd med min plats i livet och så härligt det är att ändå kunna säga det även om inte mitt liv blev som jag hade hoppats på.

Kram

💕

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Susann,

Så fint skrivet. 💜

zinnie.se
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
MariasVardag
MariasVardag,

Vilket fint inlägg ❤️

nouw.com/mariasvardag
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Soffiaz_85
Soffiaz_85,

Fint inlägg❤️❤️

nouw.com/soffiaz_85
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Ingajohansson
Ingajohansson,
fighterwomen85
fighterwomen85,

Ett berörande inlägg <3

nouw.com/fighterwomen85
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
fighterwomen85
fighterwomen85,
christelovergaard
christelovergaard,
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,