Varför har vissa ett beteende där avsikten är att såra andra ?

Jag kommer aldrig någonsin att ha någon förståelse för varför vissa låter sina egna problem gå ut över andra.

Eller varför avundsjukan och bitterhet hos vissa blir så stor så man helt struntar i om den kommer emellan relationer med andra samt att man bryr sig inte om ifall relationen förstörs på vägen.

Tyvärr så har även jag till och från haft detta runt omkring mig och det är ingen rolig situation vissa gånger har detta kommit åt mig och sårat mig rejält men med åren så har jag blivit mer och mer hård hudad och står oftast idag emot det men inte alltid.

Men jag försöker alltid att tänka som så att det är den som håller på som har problem inte den dom riktar det mot.

Elakheter, falskhet, skitsnack bakom ryggen, löngner, dåligt bemötande osv det är långt utanför vad man ska behöva stå ut med.

Oavsett vad som ligger bakom någons elaka handlingar så finns det ingen ursäkt till det beteendet och om man själv mår dåligt så är det hens skyldighet att ta hand om det och det finns verkligen hjälp att få. Bitterhet och svartsjuka blir ingen lycklig av.

Att aldrig tänka efter vad ens beteende kommer att innebära för den man utsätter allt detta för det är inte okay.

Att gå genom livet bitter, avundsjuk och att gilla att göra andra illa tycker man verkligen då att man får ut något av sitt liv ?

Och att samtidigt få en slags tillfredsställese av att såra andra är det vekligen ett liv att sträva efter och det är också inte ett friskt beteende.

Man måste vara enormt olycklig i sitt liv vilket är sorgligt 💔

Gillar