Våran semester, sommaren 2019

Igår vaknade jag upp med havsutsikt idag vaknade jag upp i min egna säng,

Det är kontraster, och det känns lite tomt. Det finns inget bättre än att vakna upp till havet.

Men det gick ändå bättre igår än vad jag trodde att det skulle göra att börja att åka hemåt igen. Jag hade nog min sorgsna stund i fredags där i bilen när vi var påväg hem från Varberg.

Då var det riktigt jobbigt och tårarna brände, jag ville inte alls lämna mitt älskade västkusten.

Men allt har sitt slut och så även vår härliga vistelse på västkusten.

Men vad lämnade vi då bakom oss, jo en helt fantastisk semester vecka på västkusten som har bestått av promenader i en helt underbar natur, att bara få vara i nuet, ett totalt lugn, massor av hav vilket jag har älskat, en shopping dag, utflykter, god mat och mycket mer.

Jag har klarat mig skapligt med smärtan stundtals och jag hörde någon som sa att saltluften är bra för hälsan och kanske stämmer det men jag har också haft smärta.Sängen vi hade var nog för en frisk person väldigt skön för mig så var den inte helt optimal.

För hemma så har jag en säng som är optimalt smärt avlastande det kan man inte begära att få när man åker bort. Men jag har sovit bra emellan gångerna när jag har fått ändra ställning för att musklerna värker.

Jag har vissa dagar fått vila lite mer än vad jag hade önskat behöva göra för att jag sen ska orka åka iväg en sväng, men jag har ändå klarat att göra utflykten det är jag så otroligt tacksam för.

Jag har dock varit lite tröttare än vanligt på kvällarna och oftast så har jag somnat en stund på soffan.

Jag har haft värk till och från på många ställen och maken har försökt att hjälpa mig genom att masserat mig och få loss på muskelknutorna som jag tyvärr alldeles för ofta får. Det är tur att den där bra sjukgymnasten som jag hade för många år sedan lärde honom det.

Så visst jag har inte alltid mått på topp smärt mässigt, men trots våran kaotiska start på vår första semester dag med en bil som gick sönder så har vi lyckats att gjort det bästa av allt.

Jag känner mig mer än redo för att ta mig an den kommande hösten och jag hoppas verkligen att vi snart kan göra om en sådan här resa igen.

Det är sådana här ögonblick som får mig att inse hur mycket jag älskar livet, livet jag delar med min kärlek sedan många år.

Jag kommer att titta på mina fina foton ifrån vår resa, minnas allt och sen le, för jag är så lycklig att jag fick höra detta tillsammans med den person som betyder mest i mitt liv.

Kram 💕

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är sant❤Jag kommer att sakna också havet 😢
nouw.com/enitalienareisverige
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Ja det är så rogivande ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag kan tänka mig. Man känner sig nästan i en annan världe. ❤
nouw.com/enitalienareisverige
Ingajohansson
Ingajohansson,
❤️❤️❤️
nouw.com/ingajohansson