Vår i luften

Inatt så har temperaturen hållt sig vid åtta plus grader och det känns verkligen som vår.

Även inne temperaturen har blivit högre något som inte är en fördel för mig tyvärr eller jo det skulle väll vara om jag tänker för elräkningen då.

Idag så ska det bli hela elva grader varmt, det är inte kul att vara sjuk just nu när jag bara längtar ut.

Jag längtar nu efter friskluft, fågel kvitter, när träd och buskar knoppas och börjar komma till liv, till solens strålar som färgar min hud gyllen brun och till allt annat som hör till våren.

Tyvärr så finns det också en baksida med våren, täppta luftrör,tröttheten, svullna och kliande slemhinnor och nysningar det hela kallas pollenallergi.

Varje år så längtar jag lika febrilt efter våren men när sen detta tillstånd slår till så är det nästan så att jag ångrar mig men som tur är så en bit in i sommaren så blir det ändå lite lättare men dock så finns sen gråbå och gräs kvar.

Men det är också den ändå baksida jag kommer på.

Jag älskar verkligen när naturen börjar att så sakta leva igen det är bästa tiden på året och så vackert.

Den nakna och lite trista naturen får nytt liv och det tror jag även vi människor får.

Vi vaknar upp ur vinterdvalen och våren ger oss lite ny energi. Jag längtar verkligen och nu i helgen så får vi en liten försmak med varma temperaturer och sol.

Detta blev en härlig start på min torsdag att jag bara får sitta här och drömma mig några veckor fram i tiden det gav mig en ännu större längtan men också tacksamhet över att jag ens sitter här för vägen har inte varit självklar där.

Hur är det med er längtar ni efter våren ?

Jag önskar er en underbar torsdag, var rädda om er.

Stor Kram 💕

Gillar