Välkommen November månad!

Jag vaknade idag upp med en liten konstig känsla i maggropen så där som man kan göra ibland utan att riktigt veta varför. Om jag drömt något inatt vet jag inte eller om det varit för mycket en längre tid men det sist nämnda är nog det mest troliga.

Jag höll ärligt talat på att frysa ihjäl i morse ni vet när man ligger där under täcket i en varm och ombonad säng och du vet att bara du sticker ut tåna utanför täcket så kommer du att frysa tårna av dig ha ha... Då vill man helst stanna kvar i sängen. Men jag tog mig ändå upp tillslut men idag har jag en sådan där dag då jag fryser som tusan.

Och det beror inte på att vi inte har någon värme inne för det har vi.

Idag så är det den första November och än då länge så är det grått och lite grå kallt ute.

Alla helgona helgen närmar sig och vi ska bara ta det lugnt dessa dagarna som dom kommer och bara vara. Det är precis sådana dagar som jag behöver nu. Äta lite gott och bara mysa.

Det kanske blir någon film eller serie att titta på. Jag har börjat kollat på en serie på SVT-play som heter Vår tid är nu och den är riktigt bra. Har om dagen så såg vi Jonas Gardells serie Torka aldrig tårar utan handskar jag har sett den tidigare men det är riktigt bra.

Har ni några bra film eller serie tips så tarjag gärna emot det.

För övrigt så blir jag inte riktigt av med min trötthet och det börjar vara så jobbigt vissa dagar kan vara lite bättre än andra men jag kommer inte helt igen. Jag vet att allt tar sin tid men eftersom man hankat sig fram nu en så lång tid så är det svårt att ha tålamodet.

Men det är väll bara att ge det mer tid.

Just nu får jag njuta av alla dessa jultidningar som jag läser och mina planeringen inför pyntning både ute och inne som närmar sig.

Jag vet att jag måste ta allt i en lite lagom takt för att orka med det men jag skall försöka att orka få till lite pepparkaks bakning för det slår ju ivarjefall färdig köpta med hästlängder och så blir det lite lussekattar framöver.

Man får börja i god tid för att orka få det som skall göras gjort i en lugn takt.

Sen är det väldigt mycket som jag med åren har lärt mig att välja bort för att man inte orkar allt.

Jag har den senaste tiden haft det lite jobbigare igen med nervsmärtan över det område som opererades och likaså lite mer värk i bröstbenet. Även bilkörning provocerar fram smärta och det är jätte tråkigt.

Jag har ju så mycket smärta i kroppen även i vanliga fall och nu när kylan kryper inpå så blir det alltid värre det är oundvikligt.

Helst skulle man bo utomlands vinter halvåret och få den värme som jag så väl behöver.

Idag blir det till att gå en lång promenad och sen vila mig känner jag. Och just nu tittar faktiskt solen fram så hoppas att den stannar.

Jag måste ständigt påminna mig om att lyssna på kroppen och det är en konst att hålla det. Men efter mycket träning så ska det väll gå.

Nu hoppas jag att November månad kommer med något riktigt positivt och mycket energi.

Nu så ska jag bara njuta av denna torsdag och jag vill önska er alla en fin Alla helgona helg 🎃

Kram 🍂


Gillar