Välkommen Mars månad

Jag börjar med att säga äntligen ... äntligen är vinter månaderna över och vårens första månad är här.

Vi kan vända blad ifrån en mörk och kall vinter till att öppna upp för en fin vår månad där allt så smått börjar att vända naturen tar ett nytt steg emot knoppning av träd och buskar, lök växterna börjar att titta fram igen, vi går mot varmare väder och ljuset kommer tillbaka igen och jag känner att vårkänslorna bara bubblar inom mig.

Tomten och odlingarna börjar så sakta att väckas till liv igen. Det är alltid lika spännande för varje år att se förvandlingarna och vilket odlings år som det kommer att bli.

Och kanske .. kanske så kan man känna sig lite piggare med ljuset som kommer tillbaka.

Men i ärlighetens namn så just nu är det minus grader utanför fönstret det är snö påvög in men å andra sidan så vet man att det rör sig inte om månader längre och vi har ju redan haft en försmak av några varma vårdagar och mer lär det bli framöver.

Jag längtar ut något fruktansvärt mycket just nu då jag inte har varit utanför dörren sedan i måndags utan bara legat nerbäddad i soffan och så lär det bli i några dagar till. Jag har åkt på några riktigt sega baciller med halsont och en riktigt skrällhosta.

Men det får väll ta sin tid jag vilar och kurerar mig bäst jag kan. Och om det inte ger med sig över helgen så får jag väll börja att fundera på att söka läkare för det.

När man väl ligger sjuk så längtar man ju till precis allt, allt som man inte kan göra så klart.Men samtidgt så har man ju då något att se fram emot när man väl blir frisk igen.

Det är bara att bita ihop någon gång vänder det väll.

Så för mig så kommer det att bli en väldigt lugn helg nerbäddad och jag skall passa på att försöka sova lite för jag är ganska så trött nu efter flera dagar av sjukdom.

Min underbara make har pysslat om mig och kommit med både rosor och tidning till mig han är bara för go och det är kärlek.

Jag hoppas verkligen nu att ni får en fin helg 💞

Gillar

Kommentarer