Välkommen in i min lilla inredningsvärld i mitt hem

Jag har länge tänkt att skriva om mitt intresse för inredning jag har väll nuddat vid det vid några tillfällen under åren jag bloggat men kanske aldrig ägnat ett helt blogginlägg.

Jag vet inte riktigt varför jag har det intresset, men jag älskar inredning även att läsa fina inredningstidningar och drömma mig bort men ocksp ibland förverkliga drömmen:

Jag tror att intresset började redan när jag bodde hemma och jag vet att jag vann 1000kr att köpa saker för på ellos genom bingolotto.

Då köpte jag mig ett set fina blommiga påslakarn och till dom matchade jag gardinerna och några kuddar och man såg hur rummet förändrades av bara dessa enkla medel och kanske så var det där och då som allt startade. Kanske så fick jag mersmak vem vet.

Jag gillar det där lite äldre som möter någon ny detalj som bara gör att det gifter sig så som kocken brukar säga *ler*.

Jag gillar också det som går lite åt industri hållet det där lite råare matrialet och jag har idag taklampor och vägglampor som passar bra ihop med varandra ur samma serie från miljögården.

Dom är i en mörk lite industri design

Jag vill verkligen att mitt hem ska kännas varmt och ombonat det ska vara ett ställe som man känner att man vill tillbringa mycket tid i.

Ännu viktigare då man är kronisk sjuk och då blir det ju väldigt mycket tid som jag spendera i mitt hemoch då vill jag verkligen kunna koppla av och få ett lugn i mitt hem.

Det ska vara rogivande och återhämtande.

Jag vill att varje vrå i hemmet ska ha sin egna lugna atmosfär.

Ett av mina favorit märken när det kommer till inredningen är väll ändå miljögården som jag nämnde tidigare. Jag vet dock att dom nu börjar att ändra sin stil lite mer än tidigare då mycket gick åt det indrustriella vilket jag verkligen gillade.

Jag gillar att man i nyproduktion kan få sakerna att se gamla och lite väderbitna ut.

Det finns mycket fin intedning att få tag på idag men ett tips ifrån mig är att allt verkligen inte behöver köpas nytt.

Köp och sälj sidorna erbjuder ju idag både mig som ägare att sälja saker sådant som jag inte längre behöver och de erbjuder även mig att gör fina fynd som köpare.

Ibland när jag vill ändra något här hemma så byter jag i princip rakt av jag säljer något som jag känner mig färdig med och sen så köper jag något nytt för pengarna.

Idag så är det väll just detta som också är trändigt dör får ni rätta mig om jag har fel.

Olika ljusstakar av alla de slag är alltid trevlig och det kan man aldrig få för mycket av och att få tända ljusen i dom på kvällarna då blir det verkligen ombonat och mysigt.

Efter min stora tumör operation så har lungorna tagit stryk så idag är jag försiktig med levande ljus jag har bara något enstaka som brinner.

Men nu finns det ju så otroligt mycket fina batterie ljus med en flämtande låga så det går att få det mysigt ändå.

Jag brukar skoja och såga det att jag har ju ingen dyr fritidssysselsättning så som någon sport som jag ängar några pengar på så för mig så har det väll blivit inredning istället.

Hade jag varit frisk och kunnat arbeta så hade drömmen varit att äga en egen inredningsbutik det hade verkligen varit en dröm.

Ett tips på något som också kan förändra hela rummet när man inreder är väll ändå gardiner, kuddar och en mjuk härlig ullfilt. Det är enkla tips men som kan göra så himla mycket för ett rum.

Och sist men inte minst snittblommor det är ju hur härligt som helst och det lyfter ett helt rum med lite härliga och krispiga blommor på bordet.

Hoppas att ni har fått lite inspiration av en riktig inrednings nörd.

Tack för att ni läste.

#nouwseptemberchallenge

Gillar