Välkommen Augusti

God förmiddag och jag passar även på att säga välkommen augusti månad, och dagens första dag i månaden bjuder verkligen på ett varmt sommarväder.

Vem vet kanske så blir det mer av sommarvärmen nu i augusti än vad vi haft under juli. det vore faktiskt skönt inför hösten om det blev så.Jag vet att förr om pren så var nästan augusti månad min favorit månad och det bjöds oftast på ett väldigt fint och varmt väder.

Det var också oftast då som vi åkte på våran semester precis som vi gjorde förra året till västkusten.

Min dag är helt oplanerat och kanske så kommer jag bara att njuta av dagen i min solstol under mitt träd i trädgården kanske så skulle jag läsa den där tidningen som jag köpte för några dagar sen och som ännu ligger orörd på köksbordet.

Natten har för övrigt varit ganska bra men tyvärr så blev det väll någon timma för lite sömn pga att kajorna och skatorna började hålla på utanför fönstret igen, suck.

Jag har faktiskt inte varit med om något år tidigare att det har varit ett sådant liv på dom som det är nu i sommar och när man inte ens får sova för dom längre så känns det väldigt tråkigt:

Nu så ska jag lite sakta försöka att starta upp min dag och jag ska också försöka att vakna till lite.

Jag önskar er en fin lärdag och en fin första augusti. Njut av dagen.

Stor Kram 💕

Gillar