Vaknade upp till en snöig söndag, och så kommer här dagens bloggutmaning

God morgon, i morse när jag kom upp så tog mitt hjärta ett litet extra skutt i bröstet när jag inser att det faller snöflingor ifrån himlen.

Så himla fint även om det är lite mer blötsnö och det kanske inte kommer att ligga kvar så blev jag glad åt att se dom små snöflingorna som faller så fint.

Dagen igår blev precis så lugn och mysig som jag hade hoppats på. På eftermiddagen så satte vi oss och såg en film och till filmen drack vi lite av Pluras glögg och åt en lussekatt.

Det är ju lite svårt att stå emot dessa lussekatter som nu finns i affären dom ligger ju ändå där och ser så inbjudande ut.

Men jag längtar tills jag ska baka egna lussekatter, det finns ju inget som slår hembakta.

Idag så har vi inte så mycket planerat än, maken sover ännu och jag tassar runt här i bara morgonrocken. Att ta långa mornar utan att stressa för att göra sig iordning är så härligt jag älskar det.

Jag älskar att starta söndagen så här i ett lugnt tempo med tända ljus och utan stress.

Just nu så sitter jag och tittar på nyhetsmorgon och beundrar Ellie Lilja som föddes som Elias,  hon var med i idol i år och jag beundrar henne för sitt mod och för att hon har kämpat för att våga vara sig själv.

En stor förebild och jag tror hon kommer att vara väldigt viktig för många människor där ute som inte riktigt har kommit så långt än. Jag säger bara respekt!

Nu till dagens bloggutmaning.

Bloggutmaningen är startad av https://www.saramadeleine.se

Fem veckor kvar till första advent, har du börjat förbereda inför julen?

Jag måste börja med att rätta rubriken lite för i min kalender är det endast fyra veckor kvar till första advent. Och jag antar att dessa veckor innan pyntningen med adventsljusstakar och adventsstjärnor ska fixas kommer att gå rasande fort.

Om jag förbereder mig på den frågan så måste jag ju svarar jag JA, då jag redan förbereder med lite ljusslingor, mina konstgjorda hyacinter kommer nog snart att komma fram och jag börjar sen lite smått med vissa saker som man gott och väl kan ha framme redan.

Mentalt så är jag så förberedd som jag bara kan vara, jag myser ner mig i soffan på dagarna med diverse jultidningar och jag längtar redan massor.

Hur känner ni där?

Nu ska jag fortsätta att titta lite på nyhetsmorgon innan dagen sakta får komma i gång här i huset.

Ni får ha en fin söndag.

Kram 🍂🧡🍂

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,
Det började falla snöflingor här också... känns så mysigt. Det där med lussekatterna håller jag med dig.. det är en stor påfrestelse när de ligger sådär fint men jag ser fram emot att bka själv. När det gäller pyntet inför julen så måste jag säga att i år har jag inte haft så mycket framme än men förmodligen kommer det komma sakta men säkert. Ha en fin söndag du med vännen!🥰
nouw.com/cristinas
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Hoppas att du med fick en fin söndag vännen 🥰
nouw.com/minresatumörmittliv