Vaknade idag upp till en solig och varm onsdag

Idag så vaknade jag upp till en klarblå himmel och solen skiner och mot husväggen så är det riktigt varmt nu går det åt rätt håll känner jag.

Man vaknar lite piggare och solen gör en lycklig ända in i själen.

Måndagen gick bra hos tandläkaren skönt nu slipper man det på ett år och provtagningen lika så.

Det som är ännu roligare är att mitt kalium värde har ändrat sig efter insättning av medicin till perfekta värden det blev jag jätte glad över det kan vara svårt att beskriva för någon som inte är sjuk själv men varje litet steg i rätt riktning är verkligen högsta vinsten.

Borta är lite av tröttheten, den enorma mattheten i benen och den snabba och höga pulsen som jag haft. Det är jag så himla lycklig över.

Igår så fick min tomt lite kärlek det fylldes på med lite ny jord i landet och krattades lite och utemöblerna togs fram. Det är rena terapin att hålla på och dona först så gick allt väldigt bra men sen så gav sig min bröstkorg till känna det började att värka rejält i bröstkorgen där bröstbenet blev uppsågat och sen ihopdraget igen med ståltråd något som jag tyvärr verkar få dras med. Samt nervsmärtan kom över området.

Och sen väl inne igen så värkte precis varenda muskel i hela kroppen på mig så det blev till och med svårt att röra sig ordentligt jag gick runt som en vaggande 100-åring. Denna smärta är så otroligt jobbig.

Jag blir så ledsen på denna sjukdom som tar så mycket ifrån mig i mitt liv både saker jag vill kunna göra men även av orken och energin.

Nu får det bli lite vila ett tag, tomten har börjat att få nytt liv igen efter vinter vilan och vissa lökväxter börjar att titta upp ur jorden och träden och buskarna har börjat att få stora knoppar och gör sig redo för att sedan slå ut när värmen och solen kommit för att stanna.

Vad väderkartan visar nu så är det sista natten ikväll med minus grader ivarjefall dom närmsta tio dagarna.

Jag ska bara njuta av det fina vädret som vi nu får, kanske ta en fika i solen och låta solstrålarna möta mitt ansikte och kanske få lite fin färg då man är lite vinter blek och varför inte packa en lite picknick och åka ut i naturen till en sjö.

Man skall njuta av allt det fina som vi faktiskt har fått förmånen att ha i vårat fina Sverige naturen. Något som ibland kan vara lätt att glömma bort hur lyckligt lottade vi är och hur mycket fint vi faktiskt har att vara tacksamma över och som vi kan njuta av helt gratis.

Jag älskar den här tiden våren är så himla fin på så många sätt.

Det finns ett fint talessätt som jag gillar

” Ge varje ögonblick en chans att bli den Bästa stunden i ditt liv

Livet kanske inte är svårare än så , var tacksam och njut av det du har. Så tror jag att du både blir en ödmjukare och lyckligare person.

Vägen mot lyckan början inifrån dig själv, den börjar med samtalet som du för på insidan var inte dömande utan beröm dig själv istället och om något går fel det är mänskligt gör om och gör rätt men var inte för hård mot dig själv och tryck inte ner dig.

Njut av dom fina människorna som finns i ditt liv och dom som stjäl energi, är bittra eller som kanske vill förstöra låt inte dessa få ta plats eller ta din positiva anda ifrån dig. Ge dom inte den möjligheten utan omge dig bara med bra människor istället.


​Ni får ha en fin dag och njut av livet 🌸

Gillar