Vad ska jag göra av min dag ?

Imorse så fick jag fundera en gång extra på om det var fredag eller torsdag för det kändes som fredag.

Men egentligen så är det ju bara en extra bonus att det är en hel dag kvar innan fredag och helg för varje dag som man får här i livet är ju extra betydelsefulla.

Så tänker jag framför allt efter min resa som jag varit med om och där man efteråt inte tar något förgivet längre. Jag har inte blivit rädd av min händelse men jag uppskattar verkligen livet ännu mer idag än vad jag redan gjorde innan vilket jag bara tycker är positivt.

Så det är ju något bra som kommit ur allt jag gått igenom.

Det finns ett talespråk ” Lev ditt liv här och nu som om det vore din sista dag ” det stämmer precis för ingen vet ju vad som väntar runt hörnet eller hur ditt liv kommer att se ut eller hur långt det blir.

Och tur är väll det men vi kan ju alla vara med och påverka så att vi lever våra liv på bästa sätt medans vi kan.

Min dag ska spenderas hemma i hemmets lugna vrå mycket vila står på schemat och det behöver jag verkligen då några ryck som jag gjort i veckan har resulterat i att min kropp är lite extra sliten och smärtorna har ökat.

Kanske en kopp te och en tidning vore något eller varför inte börja på en ny serie vi får se men jag ser i varje fall fram emot dagen och jag kommer att göra mitt bästa för att njuta av den.

Lite mat ska även lagas för även om jag har en vilodag så kommer ju magen att kurra.

Så jag känner mig redo för att möta min torsdag och jag hoppas att ni känner detsamma.

Jag önskar er en fin dag och var rädda om er.

Kram 💕

Gillar