Vad min söndag bjöd på

Igår var det söndag och min födelsedag.

Situationen jag var i gjorde att jag skippade att fira hemma jag orkade inte riktigt det utan maken och jag tog med mina föräldrar och gjorde en utflykt istället.

Vädret bjöd på strålande sol och värme det kunde inte ha blivit bättre.

Först åkte vi färja till Vikbolandet och stannade till vid Gårdsbutiken romantiska ting jag som är ett riktigt inrednings freak 😉 Älskar den affären om man gillar lantlig inredning är det väl värt ett besök dit.

Det är verkligen super mysigt där och för den som vill det så finns det fika att köpa.

Samt mycket annat fint från olika märken bla Miljögården som är en av mina favoriter.


Efter besöket på Vikbolandet så hade vi med oss en picknick korg och den avnjöt vi i hamnen vid Stegeborg det är jätte fint där och många fina båtar att titta på.

Efter att vi avnjutit picknicken så åkte vi vidare mot Söderköping där vi gick och tittade och vi avnjöt lite glass och senare på kvällen så åt vi mat.

Jag gjorde det bästa av dagen och den blev toppen.

För ett tag glömde jag lite av allt som händer kring mig just nu och jag bara njöt av dagen och sommaren det var så härlig en känsla som jag inte har haft på ett bra tag nu.


Väl hemma kom verkligheten ikapp mig lite igen men jag hade ändå en känsla av en energi boost med mig hem vilket jag verkligen behöver ha nu.

Idag är det måndag och jag går in i vecka åtta av väntande på operations tid.

Men trots att jag har en oro och väntan som gnager så njuter jag samtidigt till fullo av sommaren och försöker göra mig minnen av sommaren att ta med mig in i höst rusk och vinter.

Det är bara att göra det bästa av allt och ta en dag i taget.

Varje extra dag betyder mycket för mig 💞

Gillar