Vad gjorde jag av min torsdag?

Jag kunde inte stå emot det soliga vädret idag men jag hade ju egentligen tänkt att bara vila och visst det hade jag också behövt.

Men istället blev det hela fyra timmar ute i friskluften och lite trädgårdsarbete. Jag försökte göra det som jag klarade av och solen värmde skönt och jag tror till och med att jag fick lite färg i ansiktet.

Det var verkligen en härlig dag att passa på att vara ute innan snöflingorna och kylan kommer för då blir ju löven som redan ligger på marken kvar.

Åter igen så påmindes jag idag om varför vi har vårat lilla hus för det finns inget som får mig att koppla av så mycket som när jag går i trädgården och strosar runt och donar oavsett årstid.

Men visst ibland har det också en baksidan när jag har alldeles för mycket smärtor och knappt orkar något då kan det kännas för mycket att sköta även om trädgården är liten. Då kan det stressa mig istället men flertalet gånger så känns allt bara bra.

Vi hittade verkligen hem när vi hamnade här i vårat hus och så kände vi båda två och känner än.

Men så här i efterhand så blev det nog lite för mycket för mig idag och när jag kom in ikväll så hade jag fått en massa extra smärta i kroppen och var så slut i hela kroppen och det är då nästan tårarna kommer på mig för det är så tråkigt och så jobbigt att jag inte är den jag en gång var.

Jag gör det jag älskar men klarar inte helt av det längre och det gör mig så ledsen. Tror aldrig att jag vänjer mig.

Det kändes knappt som att jag skulle orka ta mig in i duschen men hur det än var så gjorde jag det. Och nu ligger jag och vilar med lite lugn musik.

Jag hatar verkligen vad dessa kroniska sjukdomar har gjort med mig.
Och jag kan ibland bli riktigt mörkrädd över vart jag hade varit idag om jag inte hade haft den järn vilja som jag har viljan att kämpa och åter kämpa.

Vad hade hänt om jag hade slutat kämpa och vilket liv skulle jag ha haft då.

Jag hade kanske inte kunnat känt att mitt liv ändå har ett värde, kanske hade jag inte orkat längre visst det är svårt att veta Men det hade inte varit bra för det är jag säker på.

Nu ska jag slå mig ner i soffan med massor av ljus och en varm filt om mig och titta lite på tv.

Jag önskar er alla en fortsatt fin kväll. Var rädda om er.

Kram 🧡🍂Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så härligt att hemma är hemma på riktigt. Att få vara kunna vara ute varje dag är så hälsosamt för kroppen och själen. Jag hoppas att jag skulle ha din kämparglöden något liknade händer mig
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Håller med det är härligt att vara ute är bästa medicinen. Men så tråkigt att höra stor kram till dig ❤️❤️❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hoppas att du inte missförstod mig. Jag är inte drabbad men om skulle du vara en förebild
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Åh tack snälla för dina ord 🥰
nouw.com/minresatumörmittliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Du gjorde rätt, så viktigt för hälsan❤
nouw.com/enitalienareisverige
Det låter tufft 😟. Det är nog inte helt konstigt heller att du känner hat mot saken, när ens kropp blir begränsad är blir man ledsen. Det är helt normalt <3
www.saramadeleine.se
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack snälla för dina fina ord ❤️🥰❤️
nouw.com/minresatumörmittliv