Usch det känns som att jag ger upp snart

Tröttare än vad jag är just nu går nog inte att bli jag orkar knappt hålla ögonen öppna.

Det kändes lite stressigt idag att ta sig iväg till sjukhuset för injektioner förmodligen berodde det på att jag var så himla slut på alla sätt så egentligen så orkade inte jag.

Men besöket på dagsjukvården gick bra och värmen gjorde nästan så att det dallrade över den varma asfalten när jag gick mot sjukhuset. Jag minns somrarna när vi ännu bodde kvar i stan på något sätt så blev det alltid ännu varmare där inne och kvavare luft mot asfalten.

Men i vilket fall som helst så åkte vi efter besöket ner till djulö cafe. Lite måste man väll få belöna sig med efter besöket tycker jag.

Jag älskar utsikten över sjön och det smakar alltid extra bra att ta en fika i en sådan miljö.

Vi tog oss varsin köttbullssmörgås och till efterätt en glass och satte oss på första parkett med vy ut över sjön.

Trots att cafet ligger precis vid sjön så fläktade det inte så mycket där heller och luften var riktigt varm.

När vi kom dit så kände jag mig ganska med och jag skulle ju inte kalla mig pigg men lite mer än vad jag brukar känna mig.

Efter ett tag så dalade dock den känslan och jag blev mer och mer trött och suddig i huvudet så pass så att jag hade kunnat somna sittandes i fotöljen.

Och oj vad jag hatar den känslan när både huvudet och kroppen lägger av helt.

Så jag har inte alls mått bra nu ikväll men jag har ändå nu tagit mig in i duschen och nu krupit upp i soffan med filten över benen. Jag ska snart ta min kopp jordgubbs te, det är avkopplande att bara få sitta där och smutta på ett gott te.

Det här blev en sådan där dag som bestod av både bra och dåliga saker.

Ibland undrar jag om inte orken och energin kommer att komma tillbaka lite snart samt om smärtorna inte snart minskar hur länge till jag kommer att orka med detta för någonstans så måste jag ju få ny energi för att hela tiden orka ha denna kamp.

Jag önskar er alla en fortsatt fin kväll och när det är dags för er att sova så säger jag redan nu god natt till er och jag hoppas att ni får en skön nattsömn 🌙

Kram

Gillar