Tråkig veckohandling

Tänk förr så tyckte jag att höjdpunkten var när det var dags att åka till affären och handla mat för kommande vecka.

Idag så tycker jag att det är ett nödvändigt ont och jag gör det helst så fort som jag bara kan och drar sen en lättnande suck när jag kommer ut ur butiken.

Förr så kunde jag nästan gå där och dra ut på tiden små njuta lite kolla varenda hyllplan och sak, idag begriper jag det inte.

Visst butiken jag handlar i var lite mer charmig förr lite mysigare planerad idag har det blivit en större varuhuskedja.

Charmen är borta,  hyllorna är större och mer väl packade och mycket består av storpack idag och det är faktiskt inte samma sak att gå där längre.

Visst lite handlar nog om det, men jag tror ändå att det är så att veckohandlingen bara har blivit tråkigt helt enkelt.

Men nu är i varje fall kylen och frysen fyllda och vi klarar oss ett tag nu och kan hålla oss borta från butiken.

Är det fler än jag som känner så här över att handla mat?

Visst jag tror ju inte att jag är ensam över att känna så men det var betydligt roligare förr när man såg fram emot att åka i väg för att handla.

Jag var också inne en sväng på Rusta idag innan jag tog Ica Maxi och jag gick sen därifrån upp till parkeringen det är som en liten gångväg med en mindre backe om jag flåsade när jag kom upp.

Inte för att jag har dålig kondis utan för att mina luftvägar inte mår så bra än och där fick jag bevis på det. Jag är även hes än så jag hoppas nu att det kan gå år rätt håll trots att jag slutar med mitt pencillin.

Så jag får vara lite försiktig nu ett tag till för detta var första gången på nästan två veckor förutom min lilla tripp in till akutmottagningen som jag gjorde och den tog på mig.

När vi väl kom hem så satt vi ute och åt våran kvällsmat men oj så kallt det hade blivit.

Jag tinade inte ens upp av den varma duschen som jag tog sen. Vårat sommar väder svänger verkligen i temperaturen denna sommar.

Men nu så ska jag sjunka ner här i soffan och sen så får det bli lite tv mys och kanske en film eller serie.

Ni får ha en fin kväll 🥰

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Fin. Ill för,odlar att det är ert vardagsrum
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack det stämmer bra att det är vårat vardagsrum 😊💗
nouw.com/minresatumörmittliv