Torsdags reflektionen

God förmiddag alla fina jag hoppas att ni sovit gott.

Själv så fick jag en ganska dålig natt så det blir nog en trött dag idag. En tanke som kom över mig igår var att vilket annorlunda liv man lever just nu pga corona.

Vi har online handlat all våran mat, besöker inga affärer och andra saker som vi behöver handlas över internet och ja man får ju faktiskt tag på i princip allt där.

En tripp till stan för att gå i lite affärer, fika eller äta dagens lunch ute vet jag inte när jag gjorde senast. Eller jo innan cov-19 slog till.

Visst jag måste säga att det har gått väldigt bra utan allt detta men jag som sjukpensionär behöver ju ibland också få komma ut då man tillbringar så enormt mycket tid hemma.

Men jag peppar mig med att det någon gång kommer att bli bättre.

Så jag är ändå enormt tacksam för att jag har orkat trots att jag inte har kunnat förgyllt mitt liv med en liten guldkant på tillvaron eller jo det kan man faktiskt ordna så att man får hemma med men jag tror att ni förstår hur jag menar.

Jag har nog alltid varit en person som lyckas vända även det negativa till något positivt och göra det bästa av även dom situationerna.

Hur har livet ändrats för er, lever ni annorlunda nu i cov-19 tider?

Nej nu så ska jag se vad jag ska göra denna lugna dag, tid för återhämtning har jag och den ska jag också njuta av.

Jag önskar er en fin torsdag.

Stor Kram 💗

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Godförmiddag och jaa det är ett elände med #covid-19 men det blir bättre får vi hoppas. Jag jobbar som vanligt i kassan på Maxi och det funkar men måste hålla avstånd så gott det går. Visst går jag i butiker men inte ofta och det brukar vara väldigt lite folk. Ha en fin dag 🌸


nouw.com/sandrasjoberg
Ingajohansson
Ingajohansson,

Absolut bjuder inte hem går inte bort

nouw.com/ingajohansson
lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Absolut att jag förstår 💮🌞

nouw.com/lottashullerombuller
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Visst är det så. Kalendern är tom......

nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Tom kalender och inga planer förrns skiten lagt sig. Vi umgås Bara med våra barn, barnbarn och allt med avstånd/inga kramar. Men vi ses inte ofta pga den osynliga smittan, vi håller kontakten mest via telefon och Facetime. Ett telefonsamtal var dag till föräldrarna. Sen iom att både gubben och jag jobbar, så känns det bäst att Inte utsätta familjen för en osynlig/eventuell smitta så nu ses vi mer sällan och låter telefonen göra jobbet. Imorgon tänkte vi handla online och hämta i skåpet eller få det hemlevererat. Så jo, nog har pandemin förändrat vårt liv 💔

nouw.com/passionbagareokock