Torsdags kväll

Nu är snart torsdagen över och mitt besök till frissan är avklarat, så himla skönt att få det fixat.

Dom lite torrare sommartopparna är nu bort klippta och dom gråa, men ni får inte säg det till någon för jag är ju inte äldre än tjugofem *ler* men jag har ju faktiskt gråa strån som gärna tittar fram.

Här är i varjefall resultatet. Hårfärgen har blivit solblekt efter sommaren men vi passade på att ta tillvara på den gratis blekningen och lät den vara kvar som den är och gjorde bara en botten färg.

Efter mitt besök hos frissan så gick jag förbi mina föräldrar på en eftermiddagsfika.

När vi sen sitter i deras kök så smäller det till i fönstret och en liten fågel har krockat och ramlat ner i balkonglådan med ljung.

Vi tror att den lilla fågeln dog men den lever men vi är rädda för att den är allvarligt skadad. Mamma tar upp den och håller den i sin hand men den vill inte ens försöka att ta sig därifrån.
Hon håller den i sin hand pratar med den och stryker den på huvudet och fågeln är alldeles still men blinkar med sina små ögon.

Efter en lång stund så börjar den röra sig och till våran stora lycka verkar den oskadd och kan även flyga som den ska så den hade änglavakt. Ett härligt slut på en olycka som kunde ha slutat så mycket värre.

Nu har jag tagit kväll, tänt lite ljus och ska bara mysa innan det är dags för att sova en stund.

Jag vill önska er en fortsatt fin kväll.

Kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
På bilden syns olika ljusstakar även hemma hos dig. Håret blev bra
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Jag älskar ljusstakar och även att bla da olika . Tack snälla 💗
nouw.com/minresatumörmittliv