Torsdag och jag bjuder på lite extra kärlet till er alla fiina läsare

Till världens finaste läsare

Jag vill bara skriva till er som besöker och läser min blogg att ni betyder extra mycket för mig och tack för att ni vill komma in i min lilla värld och följa med även om den inte alltid är så glatt och rolig pga mina sjukdomar men det är så mitt liv är.

Jag skriver precis som det är och jag förskönar inget och jag cencurerar inget heller utan det jag skriver kommer från hjärtat.

För er som inte vet så startade min blogg när jag drabbades av en tumör bakom mitt bröstben 2017.

Det var ett sätt för mig att stå ut med situstionen jag befann mig i och som var en ren mardröm och ett sätt för mig att få ur mig allt jag kände.

Mina känslor, mina upplevelser, mina innersta tankar och min kamp skrevs här allt bara för att få ur mig det jag gick igenom.

Men att skriva vändes till en styrka, ni uppmuntrade och peppade mig i min svåra stund och ni hörde av er och sa att det jag skrev hade hjälpt er och inspirerat er.

Endel av er gick själva igenom svåra saker.Och det var nog inte bara jag som hjälpte er utan ni hjälpte och hjälper mig med än.

Att börja blogga det skulle jag ha gjort för länge sedan nu med faciet i handen men just detta gjorde att jag kom igång och för mig hjälper det mycket att få skriva av mig om min vardag.

Jag skriver endast för min egen skulle jag sitter aldrig och funderar på vad jag ska skriva eller vad som skulle vara populärt utan det blir det som blir och det som flödar via mig till tangenterna.

Jag vill inte försköna något och inte heller förvränga saker utan bloggen ska spegla den jag verkligen är. Jag vill inte göra mig någon jag inte är för det skulle jag inte kunna stå för.

Jag ver att man kan bli ganskasårbar att vara öppen med allt men samtidigt så är jag sådan som person också och vore jag inte öppen så skulle jag inte vilja blogga om jag ska stänga in min verklighet.

Så från botten av mitt hjärta ett stort tack för att ni finns och är så fina.

Ni är värdefulla och så välkomna till min värld.

Kram

❤️

Gillar